Majtek klasy V za darmo - kpina

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Chempion, 11 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Chempion

Chempion Okazjonalny autor

Posiadam majtka klasy V na obu moich kontach już długi czas, jakiś czas temu straciłem go i napisałem do supportu po kilku godzinach został mi on zwrócony, problem ten miałem nie tylko ja ale również inni gracze posiadający majtka kl V.
    BP przeważnie nigdy nie daje rekompensat ale teraz im się zachiało dać, taką, że gracze dotknięci tym błędem nic nie otrzymają zaś inni co majtka nie mają dostaną go za darmo i będą mieli dopóki im premka nie padnie czyli tak samo jak inni co kiedyś musieli zapłacić za niego ładną gotówkę! To są jakieś jaja?
    Będąc posiadaczem tego majtka, mam teraz prawo napisać do BP o zwrot gotówki i dostane majtka za darmo gdy skrypt zostanie uruchomiony? Chora gra..

2. KoSa

KoSa Zaawansowany

Nie spinaj sie tak , to tylko gra a nikt nie każe ci wydawać na nia pieniędzy ...

3. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Podobnych tematów jest już trochę; np--> Majtek klasy 5 Temat - zamykam i dalszą dyskusję/pytania proszę kierować w podanym wyżej linku - dziękuje i pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.