Majtek poz 5

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika turbo15[ZSB], 5 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. turbo15[ZSB]

turbo15[ZSB] Forumowy żółtodziób

W 2014 roku dostaliśmy kod na majtka poz5 za problemy w grze. Miałem taki pomysł żeby zmniejszyć cenę tego majtka bo nowi gracze nie chcą kupować majtka za tak wielkie pieniądze kiedy inni dostali go za darmo . Mam namysli cene 30-40 zł :)

2. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

dla mnie mogli by go dać za darmo :p bo ci co maja premke to i tak raz dwa repia niż ci bez zresztą każdy wie jak wygląda naprawianie się np majtkiem 4 poziom.. by wyrepać te 250-300k podstawy to schodzi dość sporo czasu i potem wyzywają ze się ucieka na 1 albo perga no ale co zrobić jak repka zajmuje 10min .. no a jeszcze sporo przede mną i jeszcze większa podstawa będzie tak ze nie długo strach wyjść :D albo po prostu trzeba będzie skok na bank zrobić i po problemie :D

3. MilKaCaRameL

MilKaCaRameL Koneser forum

jeśli chodzi o majtka klasy 4 tak jak napisałeś to on naprawia więcej hp na sekundę niż majtek klasy 5 różnica polega tylko na tym żę naprawiasz się podczas pływania wiec nie rozumiem Twojego postu :D

4. ..PolishTerrorist..

..PolishTerrorist.. Ekspert forum

Hahahaha ty wiesz co piszesz?....
    ja z majtkiem poz(4 )repie sie po 1300
    a gracze z majtkiem poz (5) p[o 2500-3000, ale kiedys widziałem jak gosc sie repł po 5k i to co jakies 0,3 sekundy wiec najpierw zastanów sie co piszesz.
    A tak po za tym to mogli by zmniejszyc ta cene majtka

5. MilKaCaRameL

MilKaCaRameL Koneser forum

haha kolego chyba najwyraźniej musisz zmienić grę jak nie wiesz takich rzeczy za szybkość naprawy nie odpowiada tylko majtek ale takie rzeczy jak talenty , kasztele itp. wiec to Ty się zastanów co piszesz!

6. ..PolishTerrorist..

Haha ty sie zastanów co piszesz.
    wiem co pisze.
    http://scr.hu/45w1/puhxx
    http://scr.hu/45w1/wfdmi
    http://scr.hu/45w1/tfrej
    i majtek klasy 4 i wiem po ile sie repie i wiem po ile sie repia ci co maja majtka 5 .....

7. ..Diego..[™±™]

..Diego..[™±™] Aktywny autor

niestety ale majtek klasy 5 szybiej repie i wiecej daje pkt na sekunde niz klasy 4 zostalo to zmienione jakis rok temu
    gdy go wprowadzili faktycznie repal mniej niz klasy 4 ale teraz juz tak nie jest. majtek klasy 5 repie najszybciej ze wszystkich i w dodatku w locie a kod na majtka wydaje mi sie ze dziala do tej pory wiec kazdy moze sobie go zaladowac

8. ..PolishTerrorist..

ale jak ktos juz wykorzystał to chyba nie

9. ..Diego..[™±™]

..Diego..[™±™] Aktywny autor

no w tedy juz nie

10. turbo15[ZSB]

turbo15[ZSB] Forumowy żółtodziób

Wrócimy do tematu :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.