Majtek poz5

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Boniek, 23 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Boniek

Boniek Okazjonalny autor

Witam znalazłem majtka poz5 na 4 dni ale miałemk premke tylko na 5 godzin dopisało mi majtka na 5 godzin po czym kupiłem premke na poł roku majtek został na 5 godzin . czemu nie dopisało mi go na poł roku ?

_rodrigez35_ lubi to.

2. Po zakupie premki powinno przedłużyć Ci majtka o pół roku, przeloguj się całkowicie na stronie głównej - jeśli to nie pomoże musisz napisać do pomocy technicznej i dokładnie opisz swój problem.

3. Boniek

Boniek Okazjonalny autor

napisałem. to zdazyło sie pare godzin wczesniej wiec juz majtek mi znikł całkowicie ;/

4. Jeśli zaistniała sytuacja była błędna a według Twojego opisu tak to wygląda, to powinni dokładnie przeanalizować ten przypadek i zwrócić Ci majtka oraz przedłużyć jego czas.

5. Boniek

Boniek Okazjonalny autor

ok dzieki juz napisałem do suportu mozna zamknac

6. Przykro mi ale wprowadziłem Cię w błąd - otrzymałem odpowiedź w tej sprawie od BA:
    Tak więc sytuacja która wystąpiła na Twoim koncie była prawidłowa

zamkniety.png

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 stycznia 2016
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.