Majtek poziom 5

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika †PUNISHEЯ†, 10 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. †PUNISHEЯ†

†PUNISHEЯ† Młodszy ekspert

Witam.
    Dlaczego wszystkim działa majtek a mi nie działa?

2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

W ogóle nie reperuje? Czy reperuje ale mniej? Sprawdź też czy na pewno masz majtka poz 5.

3. †PUNISHEЯ†

Majtka mam na pewno bo sprawdzałem, reperuje gdy pływam ale bardzo mało i wolno repa mi tylko +2000 a powinien więcej i szybciej

Czas mu ucieka a ja chce żeby normalnie on funkcjonował

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 października 2016
  4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Wszystkim graczom tak reperuje, wcześniej reperka szła szybciej, teraz majtek poz 5 działa tak jak masz go w opisie i nie jest to żaden błąd.

5. Prosze o uzywanie opcji "edytuj" .. nie piszemy posta pod postem :)

6. †PUNISHEЯ†

Sorry teraz sprawdzałem naprawe i czy napewno on powinien repać po +1000 ?
    Bardzo malutko jak na majtka 5

7. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

W dużej mierze zależy to od tego jak rozwinięty jest twój statek :)
    Jeśli taka wartość naprawy nie jest dla Ciebie satysfakcjonująca zawsze można nieco bardziej rozwinąć talent Zręczność Agwe ;)
    Więcej na ten temat możesz poczytać tutaj > [KLIK] <

8. OPUSZCZONE_PORTY

OPUSZCZONE_PORTY Aktywny autor

Z tą naprawą jest jakiś szwindel.. Majtek 4 i 5 ,,do tego Premium, talent 35%. kamyk 26% i repka Tylko 1378.
    Bez kamyka 1288, Szał - sprawdzone na mapie morza. Moim zdaniem coś tu nie tak.

9. SWIERZB

SWIERZB Forumowy żółtodziób

A sprawdziłem na Majtku 5 + talent 35% i kamyk 28 % oczywiście premka i podczas jazdy repie tylko po 1000. a w postoju po 1400.

10. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

w postoju dziala majtek 4 zapewne jest on lepszy od 5 i naprawia wiecej zycia

11. Errew

Errew Hrabia forum

to jak po zatrzymaniu majtek poz 5 sie wylacza i wlacza majtek poz 4 ? heh a to dobre a prostych bledow nie potrafia naprawic xD

12. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Brak aktywności w temacie.
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.