Mała salwa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika LetsGoChamp, 22 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LetsGoChamp

LetsGoChamp Forumowy żółtodziób

Bylem na seafight beta pobawic sie talentami itp. Chodzi o to ze mam mala salwe w innych graczy. W boty idzie po 29-40k a w graczy od 9-13k. Mam wszystkie talenty dajace dmg, i dwa kasztele na wiekszy dmg armat oraz szanse na krytyka. Czy to przez to ze oni maja tone klejnotów i innych bajerów które zmniejsza dmg który oni biora?

2. MilKaCaRameL

MilKaCaRameL Koneser forum

przez to że nie masz zbugowanych armat voodoo. Ja też mam wszystko do salwy w bota mi wchodzi po 35k z wybucha a do gracza po 11k żal.

3. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Znacznie mniejsza salwa do przeciwnika może wynikać z 2 czynników. Po pierwsze jest to Prawdopodobieństwo trafienia , im wyższe posiadasz tym masz większą salwę do gracza. Dzięki niemu niwelujesz prawdopodobieństwo uniku przeciwnika. Zatem istotny jest talent oko agwe, kasztel sekstant, czy też kamienie zamontowane w towarzyszu i w statku. Po drugie defensywa twojego przeciwnika, czyli kamienie do unikania szkód i prawdopodobieństwa uniku zamontowane w towarzyszu i statku, kasztele czy też talenty.

4. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Odpowiedź udzielona - brak dalszych pytań temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.