Malejący przychód

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ##ziper##[GIT], 12 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ##ziper##[GIT]

##ziper##[GIT] Zaawansowany

Proszę o wyjaśnienia wczoraj wylogowałem się o godzinie 17 z -80% zalogowałem się teraz czyli po 22 godzinach, Kolega miał również -80% wylogował się kilka godzin później ode mnie a na -80% grał chyba nawet trochę dłużej niż ja i jakim cudem teraz po zalogowaniu mamy obaj -70% skoro moje konto stało ponad 7 godzin dłużej wylogowane niż jego? Ktoś może w końcu powiedzieć jak działa ten cały śmieszny przychód?

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Ile godzin konta grały bez przerwy przez ostatnie dni ?

3. ##ziper##[GIT]

Ciężko powiedzieć moje np. w dzień często miało po jakieś 3-4 przerwy ale dokładnie nie wiem ale na 100% moje miało więcej przerwy niż jego a jesteśmy na tym samym poziomie co mnie dziwi.

4. BA_PP187

Widzisz -80% to bardzo wysoki próg korekty i zaczyna się po tych 18h grania. Więc jeżeli któryś z Was grał np. 20h to ten ujemny przychód będzie schodził dłużej. Wszystko zależy od bardzo dokładnego kontrolowania czasu gry. Dla uproszczenia, aby wyzerowac ujemny przychód należy się wylogowac na tyle godzin ile się grało. Pamiętając że nie liczy się czas z jednego dnia gry a z kilku ostatnich dni jeżeli graliśmy bez przerwy albo z małymi przerwami.

5. ##ziper##[GIT]

No to dzisiaj się wyloguje znowu jakoś po 17 jeżeli się wyrobię z misjami itp. i jutro napiszę czy wróciło do normy bo chyba powinno jak znowu będę wylogowany jakieś 20h. Mogę prosić o nie zamykanie tematu do jutra?

6. BA_PP187

Wszystko zależy od tego z jakim minusem się wylogujesz. Zapisz dokładnie czas gry. Pamiętaj że -80% to nie tylko 18h gry A również 18h +.
    Nikt nie zamknie tematu:)

7. ##ziper##[GIT]

Zanim skończe dziś misje itp. to pewnie i tak z -80 się wyloguję ale to max godzinkę na nim pogram i potem się wyloguję :) Dziękuje za szybką odpowiedź jutro dam znać

8. ##ziper##[GIT]

Ok a więc tak wczoraj wylogowałem się o godzinie około 17:10 miałem -80% niecałą godzinę wtedy jeszcze na nim grałem w sumie to kilkanaście minut, zalogowałem się o 00:30 po bonus za logowanie a tam co? Ciągle -80% ale okej , zalogowałem się teraz około 16:30 i mam +10% pytanie ile teraz będę miał normalny stan ? 10h? Bo już kiedyś miałem +10% a potem normalny stan około 2h i znowu -10 mi wskoczyło.

9. ##ziper##[GIT]

Już wszystko wiem i wszystko wróciło do normy :D Także dziękuję za odpowiedź PP i można zamknąć ;p

10. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Zatem zgodnie z prośbą zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.