Malejący przychód

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ★彡₭ƟĴƟ©Í₭ミ★, 26 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ★彡₭ƟĴƟ©Í₭ミ★

★彡₭ƟĴƟ©Í₭ミ★ Młodszy ekspert

witam

moze mi ktos wytłumaczyc jak to działa na co jest ten minus itd

2. largendo

largendo Zaawansowany

nie wiem ale chyba jak sobie ubijasz hrella to dostajesz zamiast 2 k pereł 1,5 czy jakoś tak w sumie to ci powinno być już obojętne jak je ubijasz i tak nie wiadomo co tutaj dalej robić jak masz 34 lvl

podwajacz na mojo chyba działa nadal więc nie ma się czym przejmować

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 października 2019
  3. ★彡₭ƟĴƟ©Í₭ミ★

jak mam -40 % to ile H musze czekac?

4. wito91

wito91 Okazjonalny autor

Po 10h wlancza ci sie korekta -10 pozniej co godzine rosnie o 10 jak masz -40 musisz sie wologoqac na 14 h zeby ci to zniknelo

5. ★彡₭ƟĴƟ©Í₭ミ★

ok dzieki

6. wito91

wito91 Okazjonalny autor

Jesli jednak masz spora korekte na m8nus a chcesz jeszcze pograc to mozesz robic pergi tam nie zabiera perel jest to stala nagroda no ale pozniej zeby pograc na mapie jestes uziemiony na kilkanascie godzin

7. Miraż

Miraż Czeladnik forum

nie prawda wczoraj o godzinie 9 rano mialem -50 % wylogowalem i zalogowalem sie o 18 mialem juz wtedy +10%

8. wito91

wito91 Okazjonalny autor

nie mozliwe ja na wekendach od piatku do niedzieli gram sporo bo nie mam innego zajecia wiec jest tak jak napisalem grajac do 2 w nocy wspakuje mi np -10 ide spac wchodze np o 11 to dalej jest -10 musi uplynac tyle czasu ile grales bynajmniej tak bylo kilka tygodni temu

9. będzieplum

będzieplum Aktywny autor

jaki jest maxymalny minus z przychodów?

10. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Z tego co się orientuję maksymalnie można mieć -80%

11. będzieplum

będzieplum Aktywny autor

to wyjasnij to
    Zatopiłeś statek pirata Szmaragdowy sokół.
    2019-11-23 14:54:41
    Zdobyto PD (punkty doświadczenia): 329. (Korekta: -90%)
    2019-11-23 14:54:25
    Zdobyto PD (punkty doświadczenia): 283. (Korekta: -90%)

Ostatnie edytowanie: 23 listopada 2019
  12. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

W takim razie zrób screena z dziennika pokładowego i wyślij go do PT razem z dokładnym opisem problemu.

13. marek***[WZ]

marek***[WZ] Okazjonalny autor

to nie tylko on ma taki "problem", wiec albo to zostalo po cichu przepchniete, albo to ogolny problem

14. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

W takim razie trzeba pisać do PT załączając screeny z dziennika pokładowego pokazujące ten problem, tutaj na forum nic na to nie poradzimy.

BA_PP187 lubi to.
  15. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, gracz odesłany do PT. Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.