mały problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 乂*รקคгtคкยร*乂, 12 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wyjaśni mi ktoś czemu po restarcie czasami mi się okno z mapą morza całkiem zamyka , a czasami wyskakuje okienko takie jak po topce na mapie morza ( okno sie nie zamyka ) nie jest to uciążliwe ale jednak chciałbym się dowiedzieć czemu tak się dzieje , przeglądarka mozilla

2. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Patrzyłeś czy na innej przeglądarce jest to samo? U mnie nic takiego się nie dzieje.

3. na chromie wszystko jest ok

4. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

To spróbuj przeczyścić pamięć podręczną i ciasteczka na Mozilli, a jeśli to nic nie da to przeinstaluj.

5. spróbuje przeinstalować ale to wieczorem jak wróce z roboty :) a i po wylogowaniu mam to samo co po restarcie czyli też sie morze zamyka :)

6. Treu1

Treu1 Zaawansowany

Sprawdz na morzu w opcjach , ma nie byc ptaszka

lub sprawdz ustawienia cookies , w chrome robimy tak :
    wchodzimy w ustawienia / opcje zaawansowane / Ustawienia tresci i ma byc zaznaczone
    w Pliki cookie ,,Zezwalaj na przechowywanie danych lokalnie (zalecane)"

Ostatnie edytowanie: 12 lutego 2014
  7. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

jeżeli masz zaznaczoną opcję zamykania okna po wylogowaniu tak jak kolega wyżej to opisał, to całkiem możliwe że w przypadku gdy serwer jest przeciążony lub z innego powodu traci się połączenie z serwerem, może wtedy zamykać okno z grą

8. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

9. :) juz wszystko jasne

10. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Dobrze, tak więc temat - zamykam i pozdrawiam.:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.