Mam Błąd ..

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika WARIATELLO_Pączek, 1 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WARIATELLO_Pączek

WARIATELLO_Pączek Okazjonalny autor

Witam,

Gdy chcę wejść na konto lub na stronę seafight.pl, to pojawia mi się OSTRZEŻENIE tzn.
    Wklejka! (zakładka Z tym ostrzeżeniem, to Błąd Zabezpieczeń)
    Ostrzeżenie przed wyłudzeniem informacji

Osoby atakujące stronę seafight-14.level3.bpcdn.net mogą Cię oszukać i wykraść Twoje dane (na przykład hasła, wiadomości czy numery kart kredytowych).
    Powrót do bezpieczeństwaUkryj szczegóły
    Bezpieczne przeglądanie Google wykryło ostatnio próbę wyłudzenia informacji na stronie seafight-14.level3.bpcdn.net. Strony wyłudzające informacje udają inne strony, aby Cię oszukać.
    Jeśli rozumiesz zagrożenie, możesz odwiedzić zainfekowaną stronę.

Powie mi ktoś jak wejść na seafight.pl??
    Jak już udało mi się wejść na konto, to tylko na home mogę siedzieć niegdzie indziej nie wejdę, oraz mapa morza nie działa i wyskakuje mi, to samo co w wklejce powyżej ;c
    Pomoc Techniczna też mi nie działa.. To jest wina mojego komputera??
    Wie ktoś coś na ten temat ??

Pozdrawiam
    ID 41881823
    Poland 1

Edit @

Dobra już rozwiązałem problem w chromie .. Wszedłem w Ustawienia / prywatność - włącz ochronę przed yłudzeniem danych i złośliwym oprogramowaniem (odznaczyłem) i śmiga jak ta lala :p

Ostatnie edytowanie: 1 stycznia 2015
  2. Skoro problem rozwiązany i temat nieaktywny..zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.