mam małe pyatanie do 1 scm:) wie który

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jarko, 24 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jarko

jarko Czeladnik forum

czy właściwym krokiem jest kłamanie na czacie czy też w tickecie przez danego scm i podszywanie się pod zwykłego gracza

2. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

A mozesz jasniej? Bo Twoj wpis nic mi nie mowi.

A druga sprawa: jesli masz dowody na to, ze ktos z czlonkow Ekipy jest nieuczciwy - skieruj swe kroki do Pomocy Technicznej, skargi rozpatrywane sa tylko i wylacznie w PT.

3. jarko

jarko Czeladnik forum

oj ale nie ten scm właściwy wie taka prawda cóż powiem jedno 1. kłamstwo w odwołaniu od bana na czat. PT też kłamstwo cóż bez komentarza niech gracze widzą że i się domyślą że w pt jest za dużo zakłamania i oszczerstwa

4. *GTL_Eviana*

*GTL_Eviana* Community Team Team Seafight

uśmiecham się teraz troszkę, musisz mi wybaczyć : P W PT odwołania dotyczące bana na czat nie opracowuje SCM, więc nijak ma się Twoja "sugestia", że tak to nazwę, że robi to ona. Pisz prosto z mostu na przyszłość, a nie zmuszasz mnie do domyślań z zawiłych zdań :D Jeśli otrzymałeś odpowiedź od PT, to jest ona właściwa, niestronnicza i uwierz mi, że nikt nie kłamie :)

A temacik zamykam.

jarko i BA_margarites lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.