Blad Mapa bonusowa skorpiona i buff

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika DevilBoy, 31 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DevilBoy

DevilBoy Czeladnik forum

W opisie mapy jest informacja ze dobywa się 12x buff skorpiona no i ok to działa, pod spisem poszczególnych fal jest opis buffa +5 armat +5 miejsc na rozbudowy + ze działa on 30 dni.
    Natomiast na mapie morza opis ten zawiera ze te dodatkowe sloty są bonusem do wzmocnień gemmini. możne jakaś korekta by się przydała albo to jest błąd opisu ?

2. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Nie udało mi się zdobyć także nie wiem jak to wygląda - jak tylko będą Informacje skorygujemy na forum.

3. wito91

wito91 Okazjonalny autor

Dokladnie co tu nie gra z ta mapa jest 5 miejsc na armaty ale 5 miejsc na rozbudowe nie ma na mapie pisze jak kolega napisal +5 miejsc na rozbudowe wzmocnienie Gemini wiec co to znaczy zeby miec 5 miejsc na rozbudowe potrzeba miec 2 Gemini inaczej to nie dziala jedyny plus tej mapy ze sie ja zrobilo na korekcie I odziwo perly koronny wszystko dalo 10% wiecej

4. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

MOD_BRUTUS lubi to.
  5. wito91

wito91 Okazjonalny autor

Teraz to chyba jakis blad jak ktos nie ma gemini i turbolabowanie to tak jak by nie bylo tej nagrody 5 miejsc na rozbudowe i 5 miejsc na armaty

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.