Mapa Bossa (event)

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Bananowy.JOE[WMF]-, 6 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Errew

Errew Hrabia forum

grr oddawac moje perly ! to kpina

2. krzychu1982[WMF]

krzychu1982[WMF] Okazjonalny autor

Błąd na błędzie, błędem załatany. Taka jest ta gra, taka zawsze była i taka zawsze będzie.

3. mdrako

mdrako Forumowy żółtodziób

Witam. Trzeci dzień z rzędu mam zablokowane wejście na mapkę Bossa. Po przyjęciu zaproszenia do grupy nie przerzuciło mnie. Teraz na mapie morza mam Komunikat o opuszczeniu grupy. Pojawia się on przy każdym przeskoku z mapki na mapkę. Ponowne wejscie na mapę Bossa nie jest już możliwe. Trzy dni takich problemów to troche za dużo. Nikt tego nie naprawia a gdy znów na miesiąc zrobię przerwe od tej gry to dwa razy w tyg. dostaje maile z pytaniem " Dlaczego przestałem grać"... Żenada. Pisanie do działu Pomocy Tech w niczym nie pomogło. To nie jest wina ciasteczek i innych przeglądarkowych wypieków. Do restartu moge nie grać a po nim to loteria. Uda sie czy nie Uda...

4. krolu15_USS

krolu15_USS Aktywny autor

zmaias przedłuzyc te grupy o kilka dni to nasz kochany bo jako rekompensate dal pergaminy do dzialu płatnosci. i popatrz jakos dzial płatnosci dziala prawidlowo. a gra>>>??? blad z czasowka nie naprawiony bo po co , blad z lagowaniem nie naprawiony bo poco. maja nas dalego w powazaniu . wazne sa tylko pieniazki zeby im pchac. :( zalosne sie to robi gra powinna byc przyjemnoscia , odskocznia od codziennych problemow. a dzieki tym pseudoinforatykom i olewaniem nas ,przynosi nam tylko nie potrzbne nerwy. na sile odpychaja nas od tej gry i zakonczenia kariery seafight.

5. _rodrigez35_

_rodrigez35_ Młodszy ekspert

i tu sie z toba zgodze do niczego staje sie to cos bo inaczej tego nazwac juz nie mozna bledy bledami popychane nawet eventy sa coraz mniej ciekawe :(

6. W sprawie błędu proszę kierować się do supportu. .na forum nic z tym nie zrobimy.

7. krolu15_USS

krolu15_USS Aktywny autor

wes sobie nie rob jaj chlopie i po co tam pisac? i tak wiadomo jaka bedzie odpowiedz, a tu mozemy przynjmaniej poruszyc temat

8. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Nikt sobie tutaj nie robi jaj, po prostu jest błąd (a raczej był bo faza się zakończyła) i nic z Nim nie możemy zrobić, tylko zgłosić błąd wyżej jak zawsze, mnie osobiście również dotkną dany błąd z mapką dwukrotnie i nic nie mogłem z tym zrobić jak tylko czekać do restartu, miejmy tylko nadzieje że w kolejnych tego typu akcjach podobnego błędu już nie będzie.

9. Saga Njorda z mapą bossa zakończona. Niestety najprawdopodobniej nie przewidziano żadnej rekompensaty za błędy. Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.