MAPA BYKA

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Agresja, 17 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Agresja

Agresja Ekspert forum

Nagrodą końcową dla mapy bonusowej Byka jest 35.000 pereł i 1.200.000 złota!
    Oprócz pereł i innych bonusów, otrzymasz jedną z następujących nagród:

-75.000 dodatkowe HP na 15 dni
    -Pokład Mojo na 14 dni
    -2x teleport, 5 x żądzę krwi i 5x bomby dymne

Dostałem 1 królewską sakwę o czym nie wspominacie - chyba że coś się zmieniło ?​

2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

patch day notes poczytaj zostaly zmodyfikowane nagrody za te pergi za plny

Ostatnie edytowanie: 18 czerwca 2015
  3. Agresja

Agresja Ekspert forum

Ja tam wyczytałem tylko LWA i WAGĘ daj link jak możesz.

4. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Teraz można również otrzymać sakwę z klejnotami za pergamin Byka. Nie jest to błąd lecz aktualizacja.

5. Agresja

Agresja Ekspert forum

Teraz można również - tyle że ja dostałem tylko tą sakwę !

Proszę o link z informacją o aktualnych nagrodach z mapy BYK .

Dziękuję.

6. KIELCE

KIELCE Wyjątkowy talent

Cisza kasę zabrać ludzi oszukać ?

7. Nie dostalismy jeszcze oficjalnej informacji od BP o nagrodach z pergaminu byka po aktualizacji dlatego FAQ nie zostalo zaktualizowane.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 czerwca 2015
  8. Jak ludzi oszukac? To zle ze sie dostanie sakwe?
    Jak dla mnie moze byc:) zawsze pare kamyczkow do przodu:)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 czerwca 2015
    SMOD_*Angua* lubi to.
  9. KIELCE

KIELCE Wyjątkowy talent

Teraz 2 królewskie sakwy wpadają z 1 skrzynki na morzu za 1000 perełek a mapa byka do kupienia za 19 zł jak dobrze pamiętam i w chwili nabycia nagrody były jak wyżej wypisane:

Nagrodą końcową dla mapy bonusowej Byka jest 35.000 pereł i 1.200.000 złota!
    Oprócz pereł i innych bonusów, otrzymasz jedną z następujących nagród:

-75.000 dodatkowe HP na 15 dni
    -Pokład Mojo na 14 dni
    -2x teleport, 5 x żądzę krwi i 5x bomby dymne

Jak dostał sakwę królewską to moim zdaniem nabijają ludzi w butelkę.

10. *PERE-UBU*

*PERE-UBU* Aktywny autor

a pereł ile dostałeś łącznie za cały perg

11. Lacznie za byka bylo 48k perel
    Jeden woli teleport jeden woli sakwy..
    Takie zmiany wprowadzaja i tak zostanie..
    Jesli ktos chce kupi taka mape jesli nie to nie..nikt nikomu nie kaze ich kupywac:) A kupujac akceptuje to co z nich dostanie

12. KIELCE

KIELCE Wyjątkowy talent

Tyle że nigdzie nie było napisane że dostaje się 1 sakwę królewską za wykonanie tej mapy... A większość osób kupuje dla PŻ lub mojo.
    Tak więc kolejny raz robią z ludzi wariatów a wy jeszcze to popieracie pisząc takie rzeczy jak wyżej.

13. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

My również nie dostaliśmy informacji, by nagrody się zmieniły i na pewno nie popieramy tego, że bez uprzedzenia następują takie zmiany. Mod nie ma na to wpływu i przecież sam tych nagród nie zmienił, kolega napisał tylko, że z sakwy by się ucieszył.

Nie mogę do końca zgodzić się z tym, że jeśli w skrzynkach zdarzają się sakwy, to tak samo jakby sakwa miała w grze wartość 500-1000 pereł, w skrzynkach zdarza się i ponad 50 tys. kul Voodoo, ich wartość też wyliczymy w ten sposób? ;)

Czekamy na informację jakie nagrody można teraz otrzymać z tych pergaminów. Na pewno zdarzają się takie nagrody z byka jak królewska sakwa lub dwie sakwy książęce, a z Wodnika Szaman Voodoo na 14 dni, ale wpadają raczej rzadko, najczęściej jest to wciąż to, na czym pewnie najbardziej zależy graczom, czyli kadłub z raka. Do tej pory też nie było gwarancji otrzymania kadłuba, bo można było trafić pakiet przedmiotów (bomby, żądza krwi i teleportacja x5)

Pozdrawiam :)

14. MazoDebi[GK]

MazoDebi[GK] Czeladnik forum

"BA" a wiec ludzie zostali po raz kolejny oszukani , w tym ja tez kupujac pergamin nie było i do tej pory nie ma informacji oficjalnej o zmianie nagród, co z takim fantem jak mam jeszcze kilka byków ??
    gdybym wiedział ze mam dostać 2 skakwy to napewno bym tego nie kupił!!!
    czy ktoś teraz mi odda złtówki??

15. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

1.2.15 Użytkownik nie ma prawa żądać, aby gry i/lub serwisy zostały utrzymane w wersji istniejącej w momencie zawarcia umowy. Bigpoint zastrzega sobie prawo do przerwania funkcjonowania gry i/lub serwisów w każdej chwili bez podania przyczyn.

w OWH jest wyraźnie napisane , że mogli to zrobić bez konsekwencji .:mad::(

16. MazoDebi[GK]

bardzo madra odpowiedz , dobrze znam OWH tylko a taki sposób nie zachecaja nowych graczy do gry a starych zniechecaja coraz bardziej ale juz niedługo.... listopad

17. Patrykkajaki91.F00

Patrykkajaki91.F00 Okazjonalny autor

Skoro nie ma oficjalnej wiadomości że nagrody z "Byka" zostały zmienione , to czemu gracze otrzymują inne nagrody niż te co są zapisane w FAQ ? Ludzie nie kupują tych pergaminów dla paru kiepskich sakiewek . BP w ten sposób tylko zraża graczy do tej gry... Skoro BP leci w kulki to czemu gracze mają nie oszukiwać ? Jak dla mnie jest to złodziejstwo !!!

18. W praktyce jest tak że najpierw BP robi aktualizację a potem dostajemy informację co zostało zmienione i aktualizujemy FAQ. W tym wypadku dostaliśmy informację ale niestety nie o wszystkich zmianach.

19. MazoDebi[GK]

to jesteście troche zacofani !!
    ponad tydzien temtu zrobiłem byka i dostałem skawy a wy nadal nie wiecie nic o nowych nagrochach a juz nie wspomne o CM i SCM którzy wykonuja jakoś prace na czacie i nie wiedza co pisza , po zapytaniu o nagrody z byka dostaje link z przed kilku miesiecy,
    BRAWO!!!

20. Jakbyś czytał uważnie forum to na pewno nie raz zauważyłbyś że wiemy o aktualizacji i zmianach ale bez oficjalnego potwierdzenia. Zmiany zostały już zaktualizowane w FAQ.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.