MAPA GEMINI Z NPC

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Damian**PL, 21 czerwca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Damian**PL

Damian**PL Forumowy żółtodziób

Dzień dobry,

z całym szacunkiem, ale mam pytanie.

Czy z Podziwiających świtów wypada jeszcze mapa gemini?
    Ja wiem, że jest jakiś % prawdopodobieństwa na trafienie tej mapy.
    Ale od piątku jedyne co trafiam to 10x smoczy ogień poziom 2, albo jakieś beznadziejną życzliwość trytona.

Ja rozumiem, że odp to pewnie będzie, że jest to ( prawdopodobienstwo) czyli na 100 botów mogę dostać mapę gemini 0 razy jak i również 15 czy 50, ale chciałem zapytać graczy i was drogi supporcie o wasze odczucia, bo przecież też gracie ;)

Widziałem forum i prosiliśmy juz parę razy, abyście udali się do odpowiednich osób w imieniu nas graczy :)

Dodatkowo w PL FAQ eventu nie widać mapy byka którą się dostaje za abordaż bota.
    Na prawdę proszę was chociaż o jakiś komunikat w tej sprawię i poprawę FAQ bo chyba zapomnialiścię, że kij ma dwa końce.

Dodam, że nie każdego stać na łódki i często dokupuje perłami z bota ekwipunek aby mieć to50k profu abordażowego więc wychodzi na 0 albo lekki - po to, aby powalczyć o tą mape gemini własnie, bo przynosi ona fajne korzyści.

Nie chciałem zadawać tego pytania, ale jezeli od piątku do dziś nie trafiłem absolutnie żadnej mapy gemini to uważam, że przy tej częstotliwości na ktorą mogłem sobie pozwolić w ten weekend, a na która nie bede mogł sobie pozwolić pewnie już do końca tego eventu to szanse na zdobycie "graila" tego eventu są dla mnie jako dla zwykłego gracza niemożliwe.

Zapraszam do kulturalnej dyskusji i podejscie do tego po ludzku, a nie napisanie, że prawdopodobieństwo jest prawdopodobieństwem :)

Pozdrawiam

2. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Supportem nie jestem ale się wypowiem :)

Od początku eventu - wczoraj trafiłam 1 Gemini i 1 Byka, 4 razy ulepszoną amunicję piłkarską i kilka razy życzliwość Trytona, a tak to same smocze.
    Poniżej informacja w patch z wtorku:

Też byłabym za tym, aby mapki wpadały częściej, ale pływając po mapach i widząc w jaki sposób niektórzy je zdobywają, to wcale nie jestem pewna czy tego chcę ;)

3. -Johny_Bravo-

-Johny_Bravo- Mieszkaniec forum

BP po prostu wie jak ludzie "grają" i dlatego % nie jest za duży i przez to też dodali mapę Byka i jeżeli nie używasz automata nie nabijesz ich za wiele chyba, ze naprawdę masz sporo czasu na grę i bicie tych botów to wtedy pewnie coś Ci wpadnie, wczoraj miałem misję abordować 1x świta no to ktoś zostawił na połowie z abordem wziąłem i gemini także tak to działa :D

4. Damian**PL

Damian**PL Forumowy żółtodziób

Rozumiem do czego zmierzasz, ale trochę się czuje pokrzywdzony jako zwykły gracz, bo zostaje w takim przypadku z góry potraktowany jako jakiś bociarz.
    Trochę to się wszystko ze sobą gryzie

5. kolobolo2000

kolobolo2000 Młodszy ekspert

Liczba znaków: 506 / 5000
    Tak 50k to sporo dla osoby co nie ładuje w pakiety kasy i niema łódek,
    ale ja tak samo nie kupowałem nic do tej pory, a mam na aborda po prostu ładuj perły do kociołka moją, tak jak ja po 3kk dziennie i masz na troch abortów. To naprawdę się zwraca jak sobie przeliczyć ilość moją z pergaminów i z 1 rzutu + perły z pergaminów, a wybuch i roświetlak masz na rozpadlinę w ten sposób zwracają się perły z moją, a reszta typu szable i pistolety wchodzisz na + i masz na pera abortów nawet słabym kontem, taki jak moje.

6. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.