Mapa grupowa

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika wlaziak, 27 lipca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wlaziak

wlaziak Aktywny autor

Jak mozna umieć tak wszystko schrzanić . Wieczny problem tej gry ze bp nie umie nic dobrze wprowadzić jak ja bym robił takie błędy z swojej robocie to juz dawno by mnie wywalili . Skoro macie kogoś kto nie do końca zna się na swojej pracy to czas ich wywalić ? Same błedy na unity zrobione coś a nie dopracowane . Wchodząc na mape grupowa w 5 osob z kamratów bedąc założycielem nie wrzuciło mnie jak to jest możliwe wgl.. weszła za mnie randomowa osobą . Jeżeli chcecie ta gre całkowicie zepsuć to powiedzcie ludzie sami stąd pójdą .... Ustawienia nie dopracowane , Przedmioty nie dopracowane i wy oczekujecie ze ktoś ma kupić pakiety w tej grze jak nie potraficie porządnie o nią zadbać?

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Wszelkie skargi, zażalenia oraz błędy wyślij do pomocy technicznej.

3. -Johny_Bravo-

-Johny_Bravo- Mieszkaniec forum

Wysyłajcie wszystko do pomocy technicznej a i tak nic z tym nie robią bo nawet nie czytają tam tych ticketów i to jest potwierdzone info xD

4. SUMO1

SUMO1 Zaawansowany

ta gra od jakiś 8 lat jest już zepsuta, nie znam innej gry gdzie tak wyłudzają pieniądze od graczy pakiet za pakietem i jakie ceny z kosmosu i błędów co nie miara

5. wlaziak

wlaziak Aktywny autor

BA_PP187 W jakim temacie składam problem o błąd techniczny chyba w prawidłowym czy ja zle widzie . Skoro jestes na tym forum i pokazał sie tu temat z problemem technicznym to tez jesteś od tego by to zgłosić a nie być leniwym czyż nie ? A jeżeli tu nie można zgałaszać problemów technicznych to usuń ten temat i bedzie po problemie .

6. BA_PP187

Guzik prawda, wszystkie tickety są weryfikowane.
    Sprawy płacenia poruszaliśmy już setki razy. Kto chce to płaci, a kto nie chce to nie płaci - proste.
    Jeżeli problem dotyczy Twojego konta to jesteś zobowiązany do kontaktu z PT, na forum nikt tego nie sprawdzi bo nie ma takiej możliowości.

7. -Johny_Bravo-

-Johny_Bravo- Mieszkaniec forum

Weryfikowane xD Przeczytać to nie wszystko trzeba jeszcze ze zrozumieniem a nie tylko kopiuj > wklej, że problem jest weryfikowany i tak w kółko oj Adi Adi :p

BA_PP187 lubi to.
  8. wlaziak

wlaziak Aktywny autor

Jeżeli problem dotyczy Twojego konta to jesteś zobowiązany do kontaktu z PT, na forum nikt tego nie sprawdzi bo nie ma takiej możliowości.
    Ale jak napisane w temacie Problem dotyczy Gry i mapy grupowej a nie mojego konta .
    A z PT nie bede się kontaktował bo zbyt wiele razy mnieli mnie gdzieś jak do nich pisałem .

9. BA_PP187

Nie to nie Twój wybór.
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.