Mapa gry

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika Achilles®»»»»»», 22 marca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Witam i przepraszam ale strona gry na mapie cały czas mi się resetuje wszystko i musze bez przerwy wszystko układać jak już poukładam to mapa gry nie chce się przesunąć w dół i tak cały czas. Klikam konfigurator ustawiam wszystko i ok ale czasem mapa gry nie chce się przesunąć w dół i trzeba sie wylogować jak już się wyloguje to odnowa znów trzeba konfigurować wszystko.

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Grasz na kliencie czy zwykłej przeglądarce?

3. Achilles®»»»»»»

na przegladarce bo klient długo sie uruchamia.

4. Achilles®»»»»»»

Po zatem na mapie morza strasznie zamula kiedy podpływam pod wulkan wszystko sie zatrzymuje i musze się wylogować i zalogować i w tedy morze się uda grać.

5. BA_PP187

Nie wszystko jest wina gry, pamiętaj też że wiele zależy też od Twojego komputera.

6. Achilles®»»»»»»

Moj procesor to i 5 mam nowego laptopa windows 11

7. Achilles®»»»»»»

ok już wszystko gra zainstalowałem klienta i wszystko śmiga jak błyskawica można zamykać.

8. BA_PP187

Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.