Mapa kałamarnicy

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika NORMa, 27 czerwca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. NORMa

NORMa Okazjonalny autor

Witam, zbieram 100 % umiejętności do Mapy kałamarnicy, w celu zrobienia misji na 38 level,

Biję Potwory mam uzbierane 100% klikam i co i nic, resetuje się do 0% zero reakcji, żadnego odliczania nic, więc zacząłem ubijać na nowo potwory i co, po ubiciu jednego potwora znów mam 100%, klikam i nic 0% i tak w kółko, próbowałem przelogować konto ciągle to samo, zarówno na kliencie jak na Unity, jest to duży problem który skutecznie blokuje dalszy rozwój konta, oraz straty mojego czasu na nieudane próby wejścia na tą mapę.

2. Matthletic

Matthletic Czeladnik forum

Na kałamarnice musisz ubić bodajże 150 potworków a licznik nalicza 1% na 1 potwora.
    Po prostu ubij ich więcej i wejdziesz bez problemu.

SCM_Spacja lubi to.
  3. FrancaJP

FrancaJP Okazjonalny autor

nie działa mapa kałamarnicy. To jest bląd którego jeszcze nie naprawili. Ja ubiłem 200 potworków i mialem 100% po kliknieciu wyzerwoało mi do 0% ubiłem jeszcze jednego potwrka i mam 100%. klikam w ikonę i znów 0 % i tak w kółko. Jedną róznice zauważylem ze czasami jam mialem 100% po zalogowaniu na następny dzien mam 66,6 %. czasem wraca 100%. także daruj sobie ten test i czekaj na rozwiązanie.

4. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Problem zgłoszony.

5. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Mapka działa tyle, że źle odlicza, sprawdzone. A te potworki to ręcznie liczyłeś?:)

6. FrancaJP

FrancaJP Okazjonalny autor

Faktycznie juz działa.

7. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zatem zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.