Mapa morza nie działa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kemoT, 22 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kemoT

kemoT Książę forum

Nie mogę wejść na mapę morza, czy wy też tak macie? czy może jest odliczanie od restartu jakiegoś?

2. Wszedłem bez problemu. Na jakim serwerze grasz?

I jaki masz komunikat?

3. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

O ile Cię dobrze kojarzę, grasz na pl1 a tu wszystko dobrze działa.
    Wyczyść ciastka, przeglądarkę inną, odśwież itd. normalne procedury ^^

SMOD_Leonardo lubi to.
  4. Możesz mieć problem z Adobe Read.. warto przejrzeć wersję i zaktualizować :) miałem podobny problem.

5. kemoT

kemoT Książę forum

Wyskoczyłem na miasto i myślałem że jak wrócę wszystko będzie już działało, ale nadal nie działa. Gram na PL1, i przy włączaniu mapy pojawia mi się na czerwono komunikat: AUTHENTICATION FAILED! Ciasteczka niestety nie chciały ze mną współpracować i powiedziały, że mi nie pomogą :p

Tylko, że ja grałem dzisiaj normalnie, zrobiłem przerwę na jedzenie i jak wróciłem to już mapa nie chciała odpalić.

Zabronione jest używanie koloru czerwonego (drugi pionowy pasek w palecie kolorów) i jego odcieni (posty, podpisy), ponieważ jest on zarezerwowany dla ekipy.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 maja 2014
  6. tinky299

tinky299 Czeladnik forum

Mój też czasami miał takie "odchyły" ale po jakimś czasie mu to odeszło:)

7. kemoT

kemoT Książę forum

OK, już mapa odpaliła, nic nie robiłem, może faktycznie potrzebował przerwy? :D

Myśleę, że można temat już zamknąć.

8. Jeżeli już działa to zamykamy : )

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.