Mapa morza

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aamanda_PL, 3 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aamanda_PL

aamanda_PL Okazjonalny autor

Nie wiem co się stało ale od 15:35 mam problem z wejściem na mapę morza. Ładowanie dochodzi mi do 45% i .... dziwne bo na polskim serwerze proces ładowania przebiega bez zarzutu

2. i pisze lost connection czy nic nie pisze?

3. adliralrokko

adliralrokko Czeladnik forum

Connect to server mam to samo.

4. aamanda_PL

aamanda_PL Okazjonalny autor

45% - init view manager

45% - connect to server

Nastepnym razem prosze uzywac opcji edytuj :)
    /MOD_Nathananiel

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 października 2016
  5. mactorek

mactorek Czeladnik forum

mam to samo od momentu restartu serwera...

6. Dajena

Dajena Czeladnik forum

45% - connect to server

7. Pamietam ze kiedys mialem podobny problem i musialem czekac do restartu o 5.00 ;/

8. mactorek

mactorek Czeladnik forum

A to mozesz to zglosic Nathaniel?bo ja nawet do supportu nie moge napisac,bo karze mi wbijac kod kilkukrotnie i nie wysyla zgloszenia

Ps.i to ze miales kiedys nie jest zadnym pocieszeniem szczegolnie dla tych co chcieli z freedomow skorzystac...

9. michbo15

michbo15 Hrabia forum

Jutro tez będą freedomy :p

10. mactorek

mactorek Czeladnik forum

tylko dni kaszteli juz nie bedzie mozna wykorzystac bo nie zbierze sie perel z freedomow :(

11. Dni kaszteli i tak sa juz czesciej dawane niz kiedys :) .. zglosic zglosze ale tak jak pisalem wczesniej, restart o 5 powinien pomoc;/

12. mactorek

mactorek Czeladnik forum

Niby dziala,dzieki :)

13. I jak ogolem dziala juz mapa?:) pomogl restart o 5 czy jakies inne sposoby?

14. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat już nieaktualny z tego co widzę więc zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.