mapa morza

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika muminq2, 14 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. muminq2

muminq2 Czeladnik forum

siema.dlaczego mapa morza dziala z opoznieniem.czy to masowy blad czy tylko ja tak mam.

2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Jest to masowy problem ze względu na występujące lagi w grze, czekamy na naprawę.

3. muminq2

muminq2 Czeladnik forum

wczoraj lagi dziss to samo.ludzie co jesst.dopiero co kupilem podwajacz i co kto zwroci czas.naprawione bedzie puznym wieczorem normalnie rece opadaja

4. sirPatryk

sirPatryk Okazjonalny autor

niema co czekac na naprawę po prostu REKOMPENSATE dac bo strata premium itd. nie po to się placy by nie moc grac.Wiec proszę o Zwrocenie mi 4 dni Premki bo zaplacilem a nie mogę grac z waszej winy:)

5. marek28!XXL

marek28!XXL Moguł forum

luzie po co się denerwujecie? lagi to normalna rzecz w tej grze każdy wie na czym to polega , ile razy tak było że pływać sienie dało? nic nam nie dali a dalej żyjemy ;) głowa do góry ;p

6. •§-Azizz-xxL-§•

•§-Azizz-xxL-§• Mieszkaniec forum

wprowadzają klienta wiec od tego tez mogą być takie scinki mam nadzieje ze jak już wprowadza nie będzie takich dodatkow jak lagi wtyczki itp./ :)

7. marek28!XXL

marek28!XXL Moguł forum

porostu trzeba czekać ;p i osobiście ocenić :D

8. •§-Azizz-xxL-§•

marek hmm inaczej to zawsze gadasz na tsie ale wiesz tego tu nie zacytuje hah

9. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

niech to już dadza bo nudne to się zrobiło:)

10. •§-Azizz-xxL-§•

spaede a co pergi Ci nie chodza hah będzie klient już sb nie ustawisz mobila

11. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Proszę zaprzestać zbędne prowokacje, oraz oskarżać graczy na forum.
    Jeśli posiadasz dowody, że dany gracz używa niedozwolonych programów proszę
    zgłoś to do Pomocy Technicznej.

12. •§-Azizz-xxL-§•

do pomocy technicznej hmm jak będę chciał z maszyna pogadać to sb robota kupie bayo szkoda mi tu czasu na pisanie

13. -MordimerPL-ZPP

-MordimerPL-ZPP Mistrz forum

ostatnie dni to parodia nie gra...brawa dla BP i wspaniałych bociarzy szalejących po mapach.

14. •§-Azizz-xxL-§•

boty były zawsze nie ustrzela Ci kogos kto laduje gruba kase w konto bo by musieli 90% serwera wystrzelić robia pokazówki od czasu do czasu a gracze dostają kuku za cos czego nie zrobili bądź za cos co zrobili ale nie wiedzieli ze cos takiego miało miejsce a konta graczy co sa na "mobilach" smigaja nadal, zara będzie wklejka na czerwono cytuje "Jeśli posiadasz dowody, że dany gracz używa niedozwolonych programów proszę zgłoś to do Pomocy Technicznej." szkoda slow i szkoda wysylania cokolwiek do PT i tak tego nie sprawdzają bo po co raczki by urwało, jak jeszcze gral Jamal było w miare ogarnięte to wszystko a teraz nie mam słowa takiego żeby to opisac tyle ode mnie życzę miłej nocy

Ostatnie edytowanie: 16 października 2017
  15. szamankasc

szamankasc Moguł forum

czy będzie jakaś rekompensata za te całodzienne lagi? ja zakupiłam pakiet jednodniowy i nie mogłam z niego korzystać

16. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Nie ma żadnej informacji na ten temat.

17. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Problemy z mapą morza zostały rozwiązanie.
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.