mapa szturmowa wspolnoty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -RafiJestem-, 27 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -RafiJestem-

-RafiJestem- Aktywny autor

Topie graczy na tej mapie , odradzają się po 10 razy, mnie utopia raz od razu mnie wywala , moze mi ktos wyjasnic o co chodzi ? Jak to błąd prosze to zglosic i naprawic bo irytujace to jest

2. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

a malo masz zwyklych map do topienia szturm i slonko juz dawno powinni zrobic mapami pve zeby kazdy mial mozliwosc zarabiania perel bo nie kazdy ma po kilkanascie pergow ulozonych tyle w tym temacie

3. Bad.Boy75

Bad.Boy75 Okazjonalny autor

PVE i non stop automaty:eek::rolleyes:;), a co do odradzania to kolega chyba nie tą ikonke wciska bo po zatopieniu na szturmowej wyskakują 3 ikonki jedna jest od powrotu na szturma

4. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

gdyby chcieli to by se poradzili z automatami wystarczy zbobic limit czasowy maks4h i wywala ze szturma i zeby ponownie wejsc trzeba odczekac 4h i bylo by po sprawie bo szturm byl wprowadzany z mysla o wszystkich graczach a nie dla wybranych

5. GramFair

GramFair Okazjonalny autor

Haha to już by było śmieszne gram z doskoku a tutaj aut ze szturmowej. Beznadziejny pomysł.

Co do pergaminów wrzuć 300k pereł w kocioł łożysz na jakieś 400k pergaminów. Nie licząc reszty fantów które wpadają z kotła.

Co do mapy szturmowej wspólnoty jakieś błędy są bo z tego co mi wiadomo ze zwykłych kulek voodoo każdego wyprasza ze szturmowej liczy sie tylko strzał zatapiający.

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Zostało to już zgłoszone, trwają prace naprawcze nad tym błędem.

7. -RafiJestem-

-RafiJestem- Aktywny autor

Te prace trwają już co najmniej 2 miesiące, ehh , brak słów, bad boy nie pojawiają mi się 3 ikony po denku tylko 2 , nie obrażaj mnie proszę i nie uważaj za downa , bo gram w to już 10 lat i wiem co i jak :)

8. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

ze złych kulek bijesz :)

9. •§-Azizz-xxL-§•

•§-Azizz-xxL-§• Mieszkaniec forum

to nie jest błąd ale jak się nie wie to się płacze hah my tam nie narzekamy na taka taktykę :)

10. ♣Rada®XXL♣

♣Rada®XXL♣ Zaawansowany

Proszę powiedz z jakich kul strzelać

11. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

A ja tam wiem zawsze z elitarnej strzelam:cool:

12. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Problem z mapą szturmową został już naprawiony, temat zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.