mapa szturmowa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ..PolishTerrorist.., 1 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ..PolishTerrorist..

..PolishTerrorist.. Ekspert forum

Ta gra staje sie żenująca . jestem sobie na mapie słonecznej. i leje wgroga nagle on znik tak jak by na niewidke wszełmimo ze nasłonecznej nie nie a sie wejsc na niewidke cel zaznaczony cyzli ten gracz co go lałem znika a ten gracz mnie topi mimo tego ze nie widze go i w "wskaźnik celu" nie pokazuje mi ze mnie ktos atakuje a hp i pv schodzi w yzmkim tempie i jak denko dostaje wyskakuje ze zostałem zatopiony przez tego gracza. Po prostu smiech na sali...

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 października 2015
  2. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

https://board-pl.seafight.com/threads/argo.56304/
    Musimy czekać aż naprawią :(

3. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

dobra rada olej ta gre juz dawno gracze pisali miedzy innymi ja mapy typu sloneczna czy bechemot powinny byc mapami pve zeby kazdy mogl zarobic troche perel bo nie kazdego stac na placenie za gre tak samo na zwyklych mapach przez kogo zniknely mapy pve przez placzkow pacacych za gre bo niby niema kogo topic sory nie tedy droga jak ja bym ja swoich klijentow tak traktowal jak to robi bp dawno bym zwinol majdan a ze nie mysle tak jak ludzie z bp moj biznes kwitnie juz ponad 15lat a bp za jakis czas zgasnie jak znicz na grobie

4. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Błąd związany z designem Argo został już naprawiony .

MOD_Bushido lubi to.
  5. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Błąd naprawiony.Wszystko w temacie wyjaśnione.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.