Mapy z Mojo

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika koryu, 23 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. koryu

koryu Forumowy żółtodziób

witam.nie wiem czy taki temat był już poruszany,ale jeśli tak to sorki.chodzi mi o mapy z mojo tj.panny,koziorożca strzelca i raka.przy tych mapach i ich falach jest co robić i żeby daną mapę skończyć to trzeba trochę amunicji a o czasie już nie wspomnę,a nagrody za te mapy nie są wogóle proporcjonalne do wysiłku jaki trzeba włożyć aby je skończyć.do porównania mapy takie jak np: wodnik,rak itp. to pikuś a nagrody o niebo niebo lepsze.także moje pytanie czy nie warto by było coś z tym zrobić... ? pozdrawiam

2. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Był temat odnośnie nagrody końcowej z raka. Dla kajaczka mapki może są i długotrwałe, ale plus jest jeden że masz je z kociołka i płacić realnej kasy nie musisz. Pamiętam jak owe mapki miały inne nazwy, zielony, czerwony, niebieski i żółty i Ci co pamiętają pierwsze pergaminy i mając salwę z elitara po 3k pewne fale to godzinę się robiło. Owszem zmienili ilość hp, potem nagrody, ale i tak są to w miarę opłacalne pergaminki. Hmm.. wodniki, byki, itp no niestety są za kasę, ale czasem bywają eventy gdzie łatwiej można je zdobyć. Zauważ, teraz w sezonach są do zdobycia te lepsiejsze pergaminy;), więc jakiś cel jest.
    Może podaj pomysł jakie nagrody miałyby być, kto wie czy czasem nie zmienią w przyszłości.

3. budziczekxd

budziczekxd Okazjonalny autor

można by do nagród dodać kryształy, teraz trzeba absurdalne ilości ich zdobyć na talenty

4. koryu

koryu Forumowy żółtodziób

no i za fale jest teraz po 1 złota 1 perła itp... absurd

5. nie za fale nieogarze tylko za NPC jest taka nagroda xD za fale nagrody są jak były

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.