Meil

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Czaki77.[UP], 13 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Czaki77.[UP]

Czaki77.[UP] Forumowy żółtodziób

Witam ponieważ napisałem do bigpointu o zmiane meila oni mi odpisali aby odpowiedziec na 7 punktów odpowiedziałem im a oni mi pisza ze nic nie moga zrobic jezeli nie maja oswiadczenia ze z meilem nie da sie juz nic zrobic jak support mojego meila nie odpisuje mi od 3 dni ! co mam robic aby mi zmienili meila ?

2. Musisz zastosować się do wytycznych podanych przez support. Tylko i wyłacznie wypełnienie wszystkich potrzebnych danych do weryfikacji umożliwia zmiane adresu mail przypisanego do konta w grze.

3. Czaki77.[UP]

SCM_Pomocne Paluszki tak podałem im wszystko dobrze ale oni mi mówia ze potrzebuja jescze tylko zaswiadczenia ze z meilem nie da sie nic zrobic jak support mojego meila nie odpisuje od 3dni !

4. Musisz napisać do operatora Twojej poczty, oni wydadza Ci takie zaświadczenie, które poźniej prześlesz do supportu i wtedy dopiero będzie możliwa zmiana adresu mail.

5. Czaki77.[UP]

no dobrze pisałem operatora skrzynki pocztowej ale nic nie odpisuje od 3 dni :(

6. Zatem zalecam ponownie napisać, ewentualnie zadzwonic co przyspieszy sprawe.

7. Czaki77.[UP]

Hmm z tego co wiem od kolegów którzy tam mieli konto to ta strona jest uspiona w sensie ze nikt tam juz nie wchodzi ;/

Czy jakiś BA mi na to odpowie lub się tym zajmie ?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 marca 2014
  8. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

W takim razie opisz tą sytuacje pisząc do supportu. Podpowiedzą Ci co dalej robić.

Na przyszłość proszę nie pisz posta pod postem. Jeżeli chcesz coś zmienić lub dodać do swoich postów, to używaj funkcji "Edytuj" dostępnej przy Twoich postach.
    Pisanie posta pod postem nic nie przyśpieszy. Jeśli nie ma osoby, która może odpowiedzieć to i tak musisz poczekać, a pisanie kolejnych postów nic nie da.

9. *NeroN*GIT*

*NeroN*GIT* Młodszy ekspert

na czym masz email ?

10. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

11. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Brak aktywności w temacie, więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.