Menu Elementów Akcji

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Reaper*, 10 marca 2025 o 22:55.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Reaper*

Reaper* Stały bywalec

Witam ja chailbym sie tylko zapytac
    komu przeszkadzalo poprzednie ustawienie przedmiotow? poniewaz obecne jedynie co jest to chaos i szukanie co gdzie jest tyle lat bylo w 1 miejscu i po co bylo to zmieniac by utrudnic graczom ? innego wytlumaczenia nie widze

2. .$^HoruS^$.

.$^HoruS^$. Młodszy ekspert

Dokładnie jestem tego samego zdania. Od 20 lat przyzwyczajac graczy a po 20 latach wszystko wymieszac, kompletnie nie idzie teraz nic znalezc. Jesli mieli się brac za segregowanie to mogli zaczac od poczatku gry a nie po 20 latach wprowadzic taki chaos ze nic nie idzie znlezc.

3. Kamislawek

Kamislawek Forumowy żółtodziób

Nie płaczcie tak

ganik5678 lubi to.
  4. 9Zaza9

9Zaza9 Forumowy żółtodziób

pomysł dobry ale o 20 lat za późno,to fakt. Kiedy naprawicie , na pasku szybkiego wyboru nie widac ile czasu zostało do odnowienia teleportacji, płomień tortugi dziala normalnie np, ale teleportacja nie ,chyba ze ja mam tylko ten problem.

5. TYMON

TYMON Czeladnik forum

Popieram tym się zajmijcie a nie ciągle jakieś shitowskie zmiany