Microsoft Edge

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika THE_GAME*HHH, 11 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. THE_GAME*HHH

THE_GAME*HHH Czeladnik forum

Mam pytanie dlaczego na przeglądarce microsoft edge nie ładuje mi się mapa, mam oczywiście system Windows 10 64bit. Proszę o odpowiedź flash player i inne bajery mam bo na Mozilli dobrze śmiga.

2. crossx1

crossx1 Mieszkaniec forum

Bo to internet exploler :eek: Poczekasz rok to sie załaduje a tak serio nie miałem styczności z tym czymś więc nwm :p:D Po za tym skoro na mozilli działa to na niej graj

3. kuba_17_2002

kuba_17_2002 Czeladnik forum

Tak też było z exploler i tak też jest z edge

4. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

ja mam mozille, opere, explorer, safari, comondo dragon, chrome i tylko ma mozilii mi lekko scina takto wszedzie śmiga jak warjat

5. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

zależy komp net i wiele zależnych każdy by chciał jak najlepiej ale operator nie stosuje wzajemnej troski o pewne cechy gry i niestety z tym wiążą się problemy z odbiorem informacji:)

6. WICHER-FAL

WICHER-FAL Młodszy ekspert

Przez to ze nieda sie grac na smartfonach i tabletach. Gra traci mlody narybek. Flasz jest juz przestarzaly a wiekszosc urzadzen ma androida ...

7. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

ja gram na tablecie i nic sie nietnie no chyba ze powlaczam inne pragramy to wtedy fpsy mi zjezdzaja bo mam malo ramu polecam przegladarke pufin browser te darmowa :)

8. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Odpowiedzi zostały udzielone. Brak aktywności w temacie - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.