Pomoc techniczna „Miejsca na broń”

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika [-Dragstar74-], 12 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. [-Dragstar74-]

[-Dragstar74-] Czeladnik forum

Witam!
    W zakładce wyposażenie statku, miejsce na broń pokazuje mi że posiadam 263 szt, w zainstalowanych mam tylko 253szt. Gdy próbuje przesunąć z magazynu 10 armat lub 1, pokazuje mi się komunikat - „Wszystkie twoje sloty są zajęte…”W przyszłości działało to prawidłowo. Nie wiem czy to błąd czy moja niewiedza.
    W przypadku miejsca na belki działa to prawidłowo, to znaczy ilość miejsca na rozbudowę jest równa zainstalowanym belkom.
    Pozdr.

2. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Zobacz najpierw, czy nie masz jakiś armat regenerujących na pokładzie :)Jak nie, to będziemy dalej szukać przyczyn :)

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  3. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

moze straciles poklad z kociolka wtedy np zamiast 263 masz 253 a wyswietla ci sie 253/263 tak samo moze byc dar lub kasztel dziobowy jak zdejmiesz go lub pokladzik za kase ten na 3 miechy jak stracisz co sie kupuje ...

4. [-Dragstar74-]

[-Dragstar74-] Czeladnik forum

W przypadku gdy straciłem jeden z pokładów , to faktycznie liczba "miejsc na armaty" podświetlała się w kolorze czerwonym. I to działało prawidłowo, musiałem zdjąć z pokładu do magazynu np. 10armat.
    Armaty regenerujące posiadam jedynie w magazynie, liczba zainstalowanych armat regenerujących pokazuje "0"

Witam!
    W dniu dzisiejszym przeniosłem wszystkie armaty do magazynu i ponownie wszystkie zainstalowałem na statku. Wszystkie armaty zainstalowały się zgodnie z dopuszczalna liczbą dostępnych miejsc. Nie wiem dokładnie jak, ale problem się rozwiązał.
    Pozdr.

SMOD_*Angua* lubi to.
  5. Problem rozwiązany

zamkniety.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.