Mini gra Przywódca laguny

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika wlaziak, 17 września 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wlaziak

wlaziak Aktywny autor

Nie za każdym razem zalicza czas do rankingu po ukończeniu tej mini gry . zrobiłem 2 tak samo u mnie w bractwie robili i nikogo z nas nie zaliczyło do rankingu mimo ze kilka osób patrząc po rankingu zostało zaliczonych.

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

A nie robicie czasem wersji testowej, której czas się nie liczy do rankingu?

3. wlaziak

wlaziak Aktywny autor

Nie robiłem napewno zwykłą bo nagrode dostałem za ukończenie

4. BA_PP187

Ok, sprawdzę i zgłoszę.

5. wlaziak

wlaziak Aktywny autor

Zrobilem jeszcze 2 razy do misji i ta sama sytuacja nie zaliczło rankingu a miałem 3.5 minty ...

6. BA_PP187

Pamiętaj że liczy się tylko wynik perfekcyjny, aby znaleźć się w rankingu. Wynik perfekcyjny oznacza unicie npc w prawidłowej kolejności. Prawy, lewy i dopiero górny kraken.

7. wlaziak

wlaziak Aktywny autor

Dobra robilem na 4 sposoby w róznej kolejności i nie zaliczyło ale skoro jest tak jak mówisz to zobaczę jutro . Ale inna kwestia skoro jest taki wymóg to czemu nie ma nigdzie tego napisane ? skoro nie można bić od której się chce strony to takie informacje powinny być zawarte w FAQ jeżeli nie ma takiej informacji to jedynie powinno się liczyć skończenie mapy nie ważne w jakiej kolejność bicia botów . Tylko tracimy czas jest to zero poszanowania nas .

8. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Event dawno zakonczony - temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.