Misja 56 lvl

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika .$^HoruS^$., 10 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. .$^HoruS^$.

.$^HoruS^$. Aktywny autor

Zleceniodawca Pan Smythe ( port 12 )

4. Poczucie czasu
    Zadaj: 800 000 szkód Npc Niszczyciel Czachołupców, Mistrz wojenny Czachołupców

Nagroda: 4 000 000 PD, 3 700 x Safanad

Mam problem, przyjmuje tą misje, zbijam hp dla tego bota, nie widac ze schodzi hp w misji, wciskam f5 i misji nie ma? Wyjasni ktoś o co chodzi ?

Teraz dopatrzyłem:
    Warunki niepowodzenia:
    - Masz 0s czasu

Jak to niby wykonać?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 grudnia 2024
  2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Anuluj aktualnie przyjęta misje. Poczekaj az npc sie pojawi następnie przyjmij misje i teleportuj sie na mapę na której pojawił się potrzebny npc.

3. .$^HoruS^$.

Dobrze tylko jak mam to zrobić w 0 sekund ? Jak automatycznie po przyjęciu misji wciskam f5 i misji nie ma w okienku bo minął czas ?

4. BA_PP187

Zgłoś do pomocy technicznej dokladnie opisując problem oraz podaj nazwe misji.

5. .$^HoruS^$.

6. .$^HoruS^$.

I co, ktoś coś zrobi w tym kierunku ? Przecież to jest błąd przez który gracze nie mogą robić dalej poziomów w górę

7. BA_PP187

Jeżeli zgłosiłeś do pomocy technicznej to musisz czekać na sprawdzenie. Na forum nie mamy możliwości sprawdzania.