Misja na 22 lev.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika CZARNY5, 1 kwietnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CZARNY5

CZARNY5 Czeladnik forum

Witam,mam małe pytanko ,a dotyczy ono Misj na 22 lev. po prostu nie mogę jej zdać ,mam zrobione wszystko,czyli: misja Zaufanie,PD 52.500.000 i 75.000 koron a jak podpływam do Oswalda Murraya to pokazuje mi znowu misje Zaufanie ,czy ja muszę tom misje jeszcze raz robić żeby mi zaliczyło,proszę o pomoc bo sam nie mogę sobie poradzić,pozdrawiam.

2. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

A podpłynięcie bliżej, F5? Spróbuj przyjąć tą misję, nie jest bardzo trudna (Zniszcz 10x HRMS Renown, 3x współrzędne, 10x Dabilla, zbierz 100 koron), może wtedy się odblokuje i przejdzie dalej.
    Po zrobieniu wszystkich misji u Oswalda wyświetlać się będzie tylko dzienna na 10 warrior i 10 renown.

MOD_BRUTUS lubi to.
  3. CZARNY5

CZARNY5 Czeladnik forum

Dzięki,pomogło uff...bo już prawie tydzień się z tym bujałem temat można zamknąć,jeszcze raz dzięki

4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Zatem zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.