misja na korony ponizej 15 lvl

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika Zapadajka, 28 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Zapadajka

Zapadajka Forumowy żółtodziób

Uważam że przydała by się misja powtarzalna na korony dla graczy ponizej 15 lvl.
    np. zniszcz 15 VCM Blizzard za nagrode 500- 1000 koron.

Umożliwiło by to graczom na niskim lvl kupowanie najemnika lub patrola poziom1 oraz zrobienie talentow.

Ostatnie edytowanie: 28 listopada 2018
    DreamBot[JAPY] lubi to.
  2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

jestem na nie zrob lvl do 21 i mozesz zdobyc patrola/najemnika i wykonywac misje na korony cos za cos

3. *FRYTEK*

*FRYTEK* Czeladnik forum

jestem za tym rowniez zeby od 15 lvli byly misje za korony

4. HΛҚЦ_HΛҚЦ

HΛҚЦ_HΛҚЦ Czeladnik forum

żalosny pomysł chcesz korony klep lvl . 21 lvl mozna zrobic w ciagu jednego dnia co 15 lvl bo słoneczko nie za duzo oczekujesz ? jeszcze do tego korony ? chcesz to masz czasmi w misjach na eventach badz pakiety za PLN

5. Zapadajka

Postawcie się w miejscu graczy którzy maja konto od kilku miesiecy i nie inwestuja wiecej jak 20-30 zł miesiecznie w gre lub wcale.
    Robienie 21lvl jest malo realne z powodu braku kaszteli i talentow a armaty ktore się posiada to voodu i 60f z misji a reszta 50f.

6. HΛҚЦ_HΛҚЦ

Na chwilę obecną zakładając konto jest się wstanie zrobić conajmniej 21 lvl więc skończ gadanie z tym "postaw się na miejscu innych graczy " po co te mijsie na korony na 15 lvl bo co bo automaty będą naginaly 24/h słoneczko i misję?

7. HΛҚЦ_HΛҚЦ

To wielki błąd i BP nie powinno nic takiego wprowadzać

8. Zapadajka

HΛҚЦ_HΛҚЦ dla ciebie błąd masz wiekszy lvl i rozwiniety pewnie statek dla innych mozliwość na rozwijanie statku. Taki najemnik 1 poz. to 30 armat wiec nie malo. Duży plus za to ze w sklepie na mapie morza mozna kupic najemnika za te 500 koron i 1tys pereł.

9. ..rozar..

..rozar.. Stały bywalec

Jestem na nie, to ja się swego czasu namęczyłem aby zrobić część kaszteli, talenty i robiąc ten 21, aby teraz dać misje za korony na niższych lvl-ach. I tak w tej chwili wiele rzeczy jest za pół darmo. A i druga sprawa, te misje na korony na 21 lvl nie są takie proste jak by czasem mogło komuś się wydawać, potrzeba na nie dość sporo elitarek i harpunów.

10. HΛҚЦ_HΛҚЦ

Tak się składa że mam 15 lvl dzięki słonku zrobiłem jedno z najlepszy kont dzięki eventom są czasami korony do zdobycia np po 800 sztuk jak event ma dwa tyg to nabijesz już około 9k więc w czym problem? Najemnika mam na bardzo bardzo długo więc nie gadaj że się nie da bo się da tylko checi ale lenistwo najlepiej tłumaczyć że nie ma możliwości pozdro

11. HΛҚЦ_HΛҚЦ

A i jeszcze są fredomy gdzie z aborda też wpada najemnika bądź patrol

12. krzysiojarzyna

krzysiojarzyna Czeladnik forum

To kiepski pomysł, najemnik jest po to, by dawać sobie radę z botami powyżej 20 lvl, gdzie boty mają znaczne unikanie szkód i salwa na nich spada i do tej pory można go było kupić dopiero w porcie przy 20 mapie. To że pojawił się w sklepie, nie znaczy że niebawem nie zniknie dla słabych leveli, a rozwijanie konta to nie siedzenie na jednym levelu, zwłaszcza że przy misji testowej dostajesz sporo pereł i po 10 armat voodoo, więc znacznie rozwijasz konto. Co więcej najemnika dostajesz z abordów na mapach od 21 lvl, więc już tam go mało kto kupuje.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.