misja

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika CzajosSK, 16 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CzajosSK

CzajosSK Forumowy żółtodziób

dlaczego mam szary kolor na misji i nie moge jej przyjac?

2. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Podaj proszę o jaką misje dokładnie chodzi.

3. Wiedźma

Wiedźma Aktywny autor

Możesz nie spełniać wymagań przystąpienia do misji, rzadko - możesz być odrobinę za daleko względem zleceniodawcy lub jakiś inny problem wystąpił. Przyglądnij się opisowi misji i warunkom jej pobrania.

4. CzajosSK

teraz moglem ją nagle przyjąć. Chodzi o misje karkinosa,abordazuje go mam w info ze dokonalem nawet 4 razy na nim aborda i nic dalej. Zalicza jedynie ten węzowy noż co mam z niego zdobyc a jego i tak nie.

5. Wiedźma

Wiedźma Aktywny autor

Heh.. to już kapkę do przodu. Jaką masz informację w oknie systemu misji? Screena dasz radę zrobić?

6. CzajosSK

7. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Miałeś aktywne dwie misje mając tą aktywną?
    Jeżeli tak anuluj ją i zrób jeszcze raz.

8. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

9. szamankasc

szamankasc Moguł forum

po 1 nóż jest za zabicie karkinosa nie za abordaż, po 2 skoro nic nie dostajesz za abordaż to go nie wykonałeś czytaj nie posiadasz 15k wartości abordażowej
    lightshot jest lepszy do skreenów:)
    polecam zapoznać się ponownie z tematem misji po aktualizacji, bo chyba jakieś luki w pamięci są:)
    poza tym w screenie nie widać by miał aktywne dwie misji a jedną:)

10. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, odpowiedzi udzielone, zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.