Misje i test pirata

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hellhemper, 7 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hellhemper

hellhemper Okazjonalny autor

Mam pytanie, mam już możliwość zrobienia testu pirata na 27 lvl na który trzeba 15 czaszek mc cabe'a. Ale na lvl 28-30 również trzeba ich 20, i moje pytanie jest takie czy misje z czaszami mc cabe'a zostaną po zrobieniu lvl 27 czy muszę zostać na lvl 26 i nazbierać czaszki na zapas. Z góry dzięki

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Witaj, nie musisz zbierać na zapas czaszek. Na następnych poziomach też będziesz wykonywał powtarzalne misje z czaszkami, które są wymagane do testów pirata.

3. hellhemper

Sprawdzałem w spisie misji na wszystkie lvl i nie ma tam misji na czaszki mc cabe'a, są dwie powtarzalne na czaszki mc zenona. Właśnie dlatego pytam bo nie wiem czy zostaną misje dzienne z czaszami mc cabe'a tak jak to było dotychczas z misjami z koronami z lvl'u na lvl

4. Na 26 lev jest misja o nazwie "tam i spowrotem" - jest ona powtarzalna az do 30 lev.

5. hellhemper

Aha, dzięki. To powinno to być jakoś opisano w misjach na dalsze lvl. Dzięki za pomoc, można zamknąć.

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Zatem zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.