misje sezonowe

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 19LUKI80[SGO], 2 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. promienisty

promienisty Okazjonalny autor

W dniu 2 września godz. 12:00 czasu lokalnego serwera rozpocznie się wydarzenie "Gniew oceanu", które potrwa do wtorku 7 września godz. 12:00 czasu lokalnego serwera.

i zmienili na do wtorku 10 września, czy to dłużej to bym nie był taki pewny
    7 września (wtorek) najszybciej w 2021 roku będzie

2. jabbar123

jabbar123 Młodszy ekspert

Działają już misje sezonowe?

3. michbo15

michbo15 Hrabia forum

Bez sensu że człowiek nic nie wykorzystywał tego błędu a zabierają korony i perły , ale skrypt to skrypt

4. Tarant88

Tarant88 Czeladnik forum

Dokładnie nawet zabrali mi 10 armat które legalnie zdobyłem .

Ostatnie edytowanie: 6 września 2019
  5. będzieplum

będzieplum Aktywny autor

malo tego zabrali te armaty co w kodzie dali materiały na zrobienie ich

6. michbo15

michbo15 Hrabia forum

a zdobylem tylko 4 monety wiecej bo wylogowalem sie jak odchodzilem od kompa i przy zalogowaniu zauwazylem ze sie zrestartowalo, zaczalem wbijac od nowa i znowu przy wylogowaniu sie zrestartowalo i olałem to nie robilem :D az zabrali armaty za kod? Żałosne posunięcie ze strony BP

7. BRAVOGIVMEFARMPLS

BRAVOGIVMEFARMPLS Forumowy żółtodziób

zlodzieje zabrali legalne armaty

8. Shokaku

Shokaku Analityk forum

złodzieje i patałachy
    :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

9. jabbar123

A sezon działa czy armaty zabrali i sezon dalej nie działa? No ja tez miałem 19 legalnych armat pierwsza stronę sezonu odblokowałem i zabrały oszustw ...

10. dziki_taktyk

dziki_taktyk Czeladnik forum

To jest jakaś kpina... usunięte legalnie zdobyte 19 armat, wywalone kulki na boty eventowe, walkę, bicie wyspy. Zrobiłem tylko jedno przelogowanie, a dzięki niemu zdobyłem może jedną monetę czego nawet nie jestem pewien, a co więcej zrobiłem to nieświadomie gdyż nie miałem pojęcia o błędach.

11. michbo15

michbo15 Hrabia forum

Najlepsze jest to że człowiek nie wiedział o tym że sie osiągnięcia zrestartowały i po wylogowaniu z mapy i powrocie dalej czlowiek wbił i nie patrzał na to że lecą monety :) ale powoli oddają te legalne armaty :) ( przynajmniej z kodu )

12. BRAVOGIVMEFARMPLS

BRAVOGIVMEFARMPLS Forumowy żółtodziób

czy ktos mi odpowie gdzie sa moje legalnie zdobyte monety wysilku i moje materialy uzyskane ze stanowisla odzyskiwania-czy zostalem okradziony? moze jakis mod mi odpowie?

13. neymar44

neymar44 Forumowy żółtodziób

14. KARABIN

KARABIN Czeladnik forum

Fajnie że sezon jest włączony...TYLKO odpowie mi ktoś czemu usunęli mi wszystkie monety zdobyte LEGALNIE??!? Osiągniecia jak byly na poziomie 1mld zbic wieżom tak dalej są, a wszystkie skrzynki i monety zabrało...

15. Roman56

Roman56 Okazjonalny autor

Ja również zostałem skrojony przez BP z 30 monet, otrzymanych nagród, kulek, harpunów i czasu, który poświęciłem na wykonywanie misji. A pomoc techniczna ma na to wywalone.

16. KARABIN

KARABIN Czeladnik forum

Ja to jakies 100-120 monet w cholere....pół nocy grania poszło, widze ze niektorzy nawet skryptow nie potrafia napisac...

17. spaede.GIT

spaede.GIT Stary wyjadacz

w cudzysłowie pergi chodziło mi o padline port itp. itd,

18. jabbar123

Myśle ze gdybyście zdobyli uczciwie by wam nic nie zabrali . Fajna inicjatywa z ich strony ze można zdobyć armaty legalnie . Ja od 2 dni zdobyłem 39 armat tylko teraz coraz trudniej trzeba aż 30 monet na odblokowanie. Ale powolutku się nazbiera :D

19. dodon123

dodon123 Forumowy żółtodziób

Skoro mamy zrobione misje za ktore dostalismy monety i to ktores juz lvl misji i tez zrobilismy armaty itp i nagle zabrali nam wykupione nagrody cofneli wykupione za monety nagrody i nie oddali tych monet a misje sa juz na ktoryms lvl i zabrano nam mozliwosc zarobienia tych monet to cos jest nie wporzadku wiec inicjatywa fajna ale wykonanie tragiczne.Plus gdyby chociaz zrestartowali te misje to 0 i dalo by sie je zrobic ponowie ale nie lepiej poprostu wszystko zabrac normalnym graczom

20. Roman56

Roman56 Okazjonalny autor

Ja zdobyłem uczciwie a też mi zabrali 30 monet. Więc nie wiem na jakich zasadach działał ten skrypt.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.