misje sezonowe

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 19LUKI80[SGO], 2 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. a ja zdobyłem uczciwie i mi nic nie zabrali wszystko jest tak jak było

-MordimerPL-ZPP lubi to.
  2. -MordimerPL-ZPP

-MordimerPL-ZPP Mistrz forum

u mnie również wszystko pozostało bez zmian

3. dodon123

dodon123 Forumowy żółtodziób

tylko ze to zalezy od tego ile razy sie logowales a nie od tego czy tobie cos dzialalo badz nie poprostu mieli wywalone na dobre zrobienie skrypotow tylko zabrali wszystkim co sie logowali kilka razy

4. Emp59

Emp59 Okazjonalny autor

Dlaczego nie mam Klucza Wysiłku do skrzyni sezonowej 2 :) Zgłoscie to :) i dajcie w kodzie taki klucz;)

5. *WICHER*[PL-]

*WICHER*[PL-] Okazjonalny autor

Gdzie można kupić klucze wysiłku:?

6. CM_Ozzy

CM_Ozzy Guest

jak u wielu ,m.in. u mnie ;)

7. igI*POLAND*

igI*POLAND* Forum Pro

No dobra, wszystko fajnie ale gdzie jest licznik odliczający czas do końca sezonu?

8. jabbar123

jabbar123 Młodszy ekspert

CM Ozzy a czy w drugiej stronie sezonu powinno sie dostac klucz? bo niby nie ma tam klucza w ostatniej rubryce i tak pytam czy dopiero za 3 strone sie dostaje.A nie dostalem klucza i nw czy to tak ma byc czy blad

9. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

W ogłoszeniu miałeś podany czas trwania 90 dni. Nie trzeba żadnego licznika.

Na drugiej stronie nie ma klucza ;p

10. igI*POLAND*

igI*POLAND* Forum Pro

Aaa nie trzeba... OK więc w lidze też nie jest potrzebny, a jest ;)
    Wiem że sezon ma trwać 90 dni, dobrze by było aby pozostały do zakończenia sezonu czas był odliczany tak jak to ma miejsce w lidze!

11. marek***[WZ]

marek***[WZ] Okazjonalny autor

Ale liga ci sie zaczyna jakos w polowie miesiaca i ciezko zapamietam taka date, poza tym tam kazdy dzien ma znaczenie, czasami kazda godzina. Tutaj masz walke z samym soba i masz az trzy miesiace, czyli do grudnia. Czasu bedziesz mial wystarczajaco, na zrobienie tych mozliwych zadan. P.s wydaje mi sie, ze zabicie 1100 graczy na niektorych mapach moze byc ciezkie :D

12. CamtePL

CamtePL Czeladnik forum

A ja mam teraz pytanie za 100pkt.... Jak mam zrobić questa na misje eventowe na 50 monet, jeśli straciłem początkowe questy przez "restarty" misji sezonowych? Bo nawet jak będę robił do końca eventu questy to i tak będzie mi brakowało zrobionych 2ch..., a robię codziennie więc czemu przez wasze niedopracowanie mam być w plecy 50 monet? Będą jakieś zwroty czy coś?

13. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Misja sezonowa akcji specjalnej (ostatnia eventowa powtarzalna 1xdziennie) podczas akcji trwającej 5 dni???
    gdzie żeby ją ukończyć należy ją wykonać 1+2+4 razy!!!

No po raz kolejny zostaliśmy utwierdzeni że tą grę tworzą geniusze:eek::D:p

Kolejny przykład .Mieliśmy wczoraj Freddomy i dodatkowe misje sezonowe z nimi związane . Najbardziej podobały mi się te (przypominam że akcja trwała 1 dzień) Załatw Freedoma 1+10+ ? ( 100?)
    24h , co 20minut , 3/h x 24 NO GENIUSZ POPROSTU GENIUSZ
    Myślałem no ok może misje te zostaną na kolejne freedomy to może przez 3 miesiące jakoś się zrobi. Ale dziś już tych misji nie ma tzn że mamy na to 1 dzień !!!!tak? Sprawcie sobie potężny młotek i walnijcie się nim zdrowo w łeb.

Ktoś policzył ile monet potrzeba na wszystkie sezony? I czy misje wystarczą na ich zebranie? Jeśli się nie pomyliłem to nie wystarczą. No jeszcze będą oczywiście akcje specjalne ale lepiej już dziś krzyczeć głośno bo i tak będzie trudno i kosztownie zrobić wszystkie misje.

Żeby się nie okazało kolejny raz że wprowadzono coś nieprzemyślanego nieprzygotowanego poprostu spartaczonego ,a my będziemy teraz siedzieć wybijać boty , potwory i inne bo do robienia bardzo dużo i wcale nie ma pewności że te 3 miesiące wystarczą. A inne misje które robimy codziennie ? A eventy? A po prostu zwykła gra dla przyjemności?
    Czas do rzucenie tym w pierony się zbliża...

Ostatnie edytowanie: 9 września 2019
  14. marek***[WZ]

marek***[WZ] Okazjonalny autor

A moze o to wlasnie chodzi. Zeby koncowa nagroda byla byla dla tych najbardziej wytrwalych, ktorym uda sie zrobic zrobic wszystko a nie dla każdego. Freedomy moga sie pojawic na nastepnym evencie ponownie. Problem faktycznie z tymi mysjami eventowymi:)

15. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Eh marudy:D

Niektóre misje sezonowe dotyczace misji eventowych nie mają końca:p Oznacza to że nie ma przymusu ich wykonania i nie trzeba się bezsensu spinac. Części misji np. z ubiciem tysięcy graczy w różnych rejonach i tak żaden pirat nie wykona w ciągu 90 dni i jakoś nikt o to nie robi problemu.

16. Yawgmoth

Yawgmoth Okazjonalny autor

Pewnie takich misji których się nie wykona jest sporo, ale chyba nie o to chodziło?
    Gdy jakiś pirat lub piratka się uprze to może zabije tysiące wrogów ale nie zrobi jakichś innych misji. Ale po co dawać misję której nie ma szans wykonać choćby gracz grał 24h/dobę i siedem dni w tygodniu przez cały sezon, czego przykładem jest właśnie 3 poziom misji eventowe "Ukończ Gniew Oceanu". A nagroda to 50 monet więc kusi :)

17. ZGADULA

ZGADULA Młodszy ekspert

Może to głupie pytanie ale gdzie są te misje sezonowe? Dostaję jakieś monety, gdzie tego szukać?

18. slek61

slek61 Czeladnik forum

19. ZGADULA

ZGADULA Młodszy ekspert

20. kto się pochwali ile już skrzyń otworzył,bo u mnie druga niedługo:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.