Misje u Yang Jin

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika CZARNY5, 25 lipca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CZARNY5

CZARNY5 Czeladnik forum

Witam wszystkich piratów i piratki ,mam pytanie dotyczące mapy 34/1 dlaczego nie mogę pobrać żadnych misji zrobiłem kilka i na tym koniec dokładnie zrobiłem 4 u Yanga i jak zalogowałem się na następny dzień już niestety "Ten NPC niema dla ciebie żadnej misji" i tak to już trwa od kilku dni a odpowiedzi z działu technicznego oczywiście jeszcze nie dostałem, proszę o pomoc bo z levelami stoję w miejscu z góry wielkie dzięki.

2. ๖ۣۜBelfego®™

๖ۣۜBelfego®™ Zaawansowany

robisz od 12 do 12? Czy przed tym czasem. Bo misje są dostępne po 12 dnia następnego jeśli zrobiłeś to po 12

3. CZARNY5

CZARNY5 Czeladnik forum

Witam próbowałem i przed i po 12 i nic to nie dało cały czas wyskakuje mi ten komunikat

4. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Pomoc techniczna odpisała Ci na zgłoszenie, lecz Ty już dalej nie kontynuowałeś korespondencji. Wykonaj przyjętą misje i wszystko będzie ok.

Screenshot_26.jpg

5. CZARNY5

CZARNY5 Czeladnik forum

Dzięki BA już jest wszystko oki zrozumiałem to co napisali wszystko jasne można zamykać.sprawa rozwjązana

6. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Gasze swiatlo.

BA_PP187 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.