misje Vovoi

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -kill-97, 30 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -kill-97

-kill-97 Forum Pro

robilem juz te misje i za pierwszym razem po 5 dniach moglem zrobic kolejna misje na 5 armat voodu teraz robie juz 2 raz te misje i juz 5 dzien z rzedu zrobilem reptacje i mam 50 repiutacji a misji z armatka nie ma dlaczego?? czy potrzeba wiecej reputacji czy o co chodzi?

2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Misja na armaty jest do zrobienia tylko raz, powtarzalną misją jest misja o nazwie "Pokaz siły", gdzie trzeba ubić 5x NPC Tentakel i dostaje się nagrodę 10 Reputacja Vovoi.

3. -kill-97

-kill-97 Forum Pro

ok jak misja jest z armatkami tylko raz to po co robic te misje powtarzalne i zbierac reputacje, jak ta reputacja nie jest do niczego potrzebna i jest zbedna?

4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Jest ona potrzebna żeby uzbierać reputację na misje z armatami, później robienie jej jest raczej bezcelowe.

5. ##Młotek_Kłopotek##

##Młotek_Kłopotek## Czeladnik forum

ja mam problem 7 misją mam zebrane 5 ładunków i skrzynie medykamentów i nie mogę oddać misji czemu ?

6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

A patrzyłeś dokładnie do którego bota od misji masz się udać żeby oddać tą misję? Jeden jest na 1/4, a drugi na 2/1 w bezpiecznym porcie. Może być tak że misję pobrałeś u jednego, ale oddać musisz drugiemu.

7. ##Młotek_Kłopotek##

##Młotek_Kłopotek## Czeladnik forum

a widzisz nie po patrzyłem, dzięki wielkie :)

MOD_Widmo lubi to.
  8. szamankasc

szamankasc Moguł forum

czyli jak sie zrobi misje z armatami to juz nie ma zadnych misji?

9. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Jest jedynie misja powtarzalna z Tentakel :)

10. szamankasc

szamankasc Moguł forum

a potem jak zrobie kolejna reputacje to i tak nie bedzie misji z armatami?

11. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Nie, będzie, ponieważ misja z armatami nie jest powtarzalna.

12. nocny-koszmar.

nocny-koszmar. Czeladnik forum

a dlaczego ja miałem tylko misję za 50 kryształów, a teraz nie mam żadnych dostępnych misji?

13. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Pierwsza misja jest w bezpiecznym porcie przy mapie 2/1 po kolejne misje musisz się udać na mapkę 1/4.

14. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Wszystko zostało wyjaśnione. Brak aktywności w temacie.
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.