misje w bezpiecznym porcie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika larcz55[KP], 29 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. larcz55[KP]

larcz55[KP] Czeladnik forum

Mam 18 lvl pirata i chciałbym robić misje u davisa (z portów od 5 w górę ale nie mogę) w porcie na mapie 2 u aleksandra mam misje żeby zniszczyć 5 sztuk grzmiącego sterowca którego nie ma na żadnej mapie.
    Co i jak jest z tymi misjami bo nie czaje tego kompletnie.

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Misja u Aleksandro to pozostałość misji eventowych z zakończonej akcji specjalnej.
    U Richarda Davisa od poziomu 26 możesz przyjmować misje związane z mapą szturmową wspólnoty narodów, dla poziomu 16-25 raz dziennie możesz wykonać misję na wymianę medalionów światła na behemota.

MOD_BRUTUS lubi to.
  3. larcz55[KP]

Dziękuje za odpowiedz, a teraz pytanie może śmieszne ale nadal nie ogarniam wszystkiego gdzie można aktywować te misje dzienne i na wymiane medalionów bo nie mam pojęcia.

4. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Wystarczy abyś podpłynął pod postać Richarda Davisa i kliknął na niego. Wtedy pojawi Ci się okno dialogowe w którym należy przyjąć misję.

5. larcz55[KP]

no tak podpływam i jedyne co jest u tego davisa to że potrzebuje medalion światła żeby rozpocząć misje a ja nie mam pojęcia jak go zdobyć (misja o nazwie: niech znów stanie się światłość), czy to jest ta dzienna? I jeżeli to ta to jak ją aktywować?

6. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

larcz55[KP], który masz poziom pirata?
    Jeżeli do 15 to medalion światła masz na placu targowym ale nie możesz przyjąć misji wymieniającej na medaliony behemotha z racji nieodpowiedniego poziomu.
    Informację o dostępnych medalionach masz na mapie morza po kliknięciu ikony: [​IMG]

MOD_BRUTUS lubi to.
  7. larcz55[KP]

mam 18 lvl pirata i mam 25 medalionów behemota i nie mam pojęcia czemu nie mogę robić tych misji bo każe mi mieć medalion z lvl 15

8. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Witaj, jest to misja w której zamieniasz już "bezużyteczne" dla Ciebie medaliony światła (dostęp na mapę Amaterasu) na medaliony Behemota, dzięki którym uzyskujesz dostęp do mapy szturmowej Behemota. Jeśli nie posiadasz medalionów światła misja ta nie będzie aktywna dla Ciebie. Wcześniej po zrobieniu poziomu 16 medaliony światła były automatycznie zamieniane na medaliony behemota, obecnie robisz to wykonując misje dzienne u Richarda Davis'a.

9. larcz55[KP]

Panowie nie mam możliwości zrobienia misji dziennych ponieważ u tego richardsa mam tylko takie okno

Ostatnie edytowanie: 31 sierpnia 2017
  10. MOD_Panda

MOD_Panda Guest

Nie masz tej misji ponieważ na wyposażeniu nie masz żadnego medalion światła.

Musisz posiadać 1 medalion światła 1. (0/1)
    Po prostu nie spełniasz warunku, aby misję przyjąć.

11. larcz55[KP]

Z całym szacunkiem to ja umiem czytać ze zrozumieniem i wiem czemu nie spełniam warunków. Tylko z tego co wiem nie mogę mieć medalionu światła na lvl 18. I czy mam możliwość robienia misji dziennych, jeżeli tak to w jaki sposób??????

12. MOD_Panda

MOD_Panda Guest

Misję dzienne są do robienia na lvl 21 w górę. Na mapach twojego lvl można ttlko robić misję vovoi i tam.masz misję dzienna do zrobienia aby uzbierać 50 reputacji. Tu masz odnośnik do misji vovoi: https://board-pl.seafight.com/threads/misje-vovoi.59383/

A tu masz spis misji pod lvl pirata i jak odszukasz 21 lvl to ostatnia misja jest dzienna o 12 w południe się resetuje. https://board-pl.seafight.com/threads/misje-zbior-wszystkich-misji.595/

13. larcz55[KP]

Ok, trzeba było mi od razu napisać, że nie mam z 18 lvl możliwości wykonania misji dziennych. Ale i tak dziękuje za cierpliwość i pomoc.

14. MOD_Panda

MOD_Panda Guest

Ok skoro już wszystko się wyjaśniło to temacik zamykam. Pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.