Misje

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -υикт-1, 31 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

Dzien dobry mam dosyc spory problem otorz niedawno zrobilem 21lvl zaczelem robic misje i sie zatrzybalem na jedej gdzie trzeba plywac wedlug współrzedneych i potem trzeba zrobic 2x abordadz na npc codzienie proboje od tygonia jak nie dluzej robic ja od nowa ibijam po 20 botow dziennie pokazuje ze dokonano skutecznego abordazu ale nic nie dostaje ani misji mi nie zalicza prosze o pomoc moze robie cos zle i odrazu mowie probowalem tez na graczach robic abordy i nadal nie zalicza

2. A czy za abordaż dostajesz nagrodę (korony)? Jeśli masz za małą wartość abordażową to owszem masz komunikat że pomyślnie wykonałeś abordaż jednak nie dostajesz nagrody (to coś w stylu "remisu"). Spróbuj dołożyć piratów lub jakieś wyposażenie dla nich aby podnieść wartość abordażową. Przykładowo jeśli bot Renown ma 10.000 wartości abordażowej sprawdź czy masz więcej.

3. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

dzieki bardzo za info sprawdzilo sie mialem 7k teraz 22k dzieki mozna zamknac

4. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Wszystko wyjaśnione.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.