misje

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika QxVvVxQ, 5 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QxVvVxQ

QxVvVxQ Zaawansowany

Misje dzienne :

- Pierzaści przyjaciele ( 33/1)
    - Osobistość wielkiej sławy ( port przy mapie 20 )

co dają te misje?

2. CM_Aqua

CM_Aqua Aktywny autor

Misja 9 - Pierzaści przyjaciele (misja codzienna)
    5 x współrzędne na mapie 33/1, Zniszcz 2 x (Podkuty żółw lub Wściekły tygrys), wróć do Brzytwa McGhee
    Nagroda: 4 125 000 PD, 100 monet yulong, 1 x Dziwne Pióro

Misja 11 - Osobistość wielkiej sławy (powtarzalna)
    Zniszcz 10x HRMS Renown, 10x HRMS Warrior
    Nagroda: 5 000 koron, 50 000 PD

<TUTAJ> znajdziesz spis wszystkich misji. :cool:

BA_PP187 lubi to.
  3. QxVvVxQ

QxVvVxQ Zaawansowany

A dzięki, ja tu myślałem, że jakieś nowe misje dali :p bo patch day przeczytałem i odrazu było :eek:
    A to po prostu zabrali ludziom co na przeglądarce grają :confused:
    No ale w sumie to i tak zwykle ich nie robiłem :oops:

4. -Johny_Bravo-

-Johny_Bravo- Mieszkaniec forum

Kocham to ja BP "robi" swoich kochanych "graczy" zabierają misje zeby ludzi zmusic do grania na kliencie :p Krolowie zycia niedlugo bedziecie pakieciki kupowac zeby na gre wejsc xD

5. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

To nie jest kwestia zmuszania, ale bardziej przyzwyczajania graczy do klienta aby nie byli w szoku gdy flash player niebawem przestanie funkcjonować.

QxVvVxQ lubi to.
  6. QxVvVxQ

QxVvVxQ Zaawansowany

Ehh rozumiem dawać coś dodatkowo dla zachęty ... Ale zabierać? :eek:

To może zbierzcie paski wyboru (np amunicji), albo możliwość wejścia do sklepu :p i powiedzcie, że to w ramach "przyzwyczajania" :D
    Będzie skuteczniejsze :p
    :oops:

A i w ramach nagrody za podsunięcie pomysłu to poproszę Moriantura :D

Ostatnie edytowanie: 5 listopada 2020
  7. -Johny_Bravo-

-Johny_Bravo- Mieszkaniec forum

Mysle, ze jakby ten klient byl faktycznie klientem i to dobrze zrobionym to by gracze uzywali a ze dziala jak dziala u wielu to nie chca i teraz musza albo sie przemeczyc i tam te misje zrobic lub beda tracic wiec slabo

8. Reaper*

Reaper* Naśladowca mistrzów

Jezeli ten ala klient dziala jakby mial opoznieniie a przegladarka jednak dziala jak trzeba to czemu sie dziwic ze kazdy wybiera 2 opcje

9. BA_PP187

Klient jest tylko krótkim przystankiem przed unity :D Panowie Piraci damy rade przezyliśmy juz tu rózne cuda ;p

10. Reaper*

Reaper* Naśladowca mistrzów

no tak bo ta gra to nie seafight tylko syf od dobrych kilku lat masa błedów lagow zapewne gdyby nie konczylo sie wsparcie flasha to nadal by lipa byla ciekawe co z unity bedzie

11. BA_PP187

Więc czemu nadal tu jesteś :D

BA_margarites lubi to.
  12. Agatka

Agatka Czeladnik forum

Na tej grze było wszystko i wszystkiego można się spodziewać :)

13. Anonym

Anonym Czeladnik forum

Uwielbiam to <3 Na innych grach deweloperom czy też moderatorom zależy na dużej aktywności graczy w grze, a tutaj odpalasz z rana forum i widzisz przedstawiciela firmy "BP", który napiszę wiadomość jw. Przyznam iż ciekawe podejście do graczy P. Adrianie, czy to ta nowa strategia firmy na pobór nowych graczy?

14. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

(L)egionista_1916_ Twój post został usunięty tym razem przeze mnie i otrzymałeś bana na forum.

15. BA_PP187

Temat nieaktywny - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.