mistrzowie prochu nie działają

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *tito031977*, 6 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *tito031977*

*tito031977* Czeladnik forum

zróbcie coś z tym czy ich mam czy nie strzelam tak samo no i żagle ciągle error co to ma być bp zaś se jaja z graczy robi czy co

2. tinky29

tinky29 Czeladnik forum

Mi wszystko działa jak należy. Strzelam 3 sekundy szybciej niż zwykle i mam Mistrzów prochu. Sprawdź, czy na pewno kupiłeś Mistrzów prochu czy Chłopców okrętowych.

3. piraci1324

piraci1324 Czeladnik forum

Ja też nie widzę różnicy, strzelam tak samo jak mój kolega, który ich nie ma. A w zestawieniu wartości statku są.

4. tinky29

tinky29 Czeladnik forum

Kupiłem Mistrzów prochu i Chłopców okrętowych. Teraz strzelam co 5 zamiast co 10 sekund. Nie wiem o co wam chodzio_O

5. Zwróć uwagę, że kupując chłopców okrętowych będziesz strzelał szybciej niż kupując tych za złoto, gdyż są oni odpowiednikiem niewolników elitarnych.
    Błąd z żaglami jest zgłoszony i jedyne co nam pozostaje to czekać na jego rozwiązanie. Nie jesteśmy w stanie w żaden sposób wpłynąć na efektowność pracy techników. Jeśli posiadasz żaglomistrza to naprawia normalnie.

6. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Mistrzowie prochu działają, brak aktywności w temacie - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.