Mistrzowie prochu

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika =TMW=[WMF], 6 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. =TMW=[WMF]

=TMW=[WMF] Młodszy ekspert

dlaczego nie moge kupic mistrzow prochu i tych drugich od szybkości salwy? nie pokazują mi sie w handlazu-bron

2. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

przyglądałem się trochę i z moich obserwacji jeżeli posiadasz Mistrzów prochu lub członków załogi nie będziesz mógł ich zakupić ponownie jest wiele zmian w trakcje tego eventu to pewnie jedna z nich ze jeżeli coś posiadamy po prostu znika i nie mamy dostępu do kupienia czegoś kilka razy :)

tak samo zauważyłem ze zamiast naprawić błąd z zle wyświetlana załoga to po protu usuneli i nie da sie sprawdzić czy mamy komandora kanoniera obserwatora tego do błyskotek i innych :)

3. =TMW=[WMF]

=TMW=[WMF] Młodszy ekspert

dzieki

4. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Dopóki posiadasz mistrzów prochu na więcej niż 20 dni nie będziesz mógł "dokupić" ich kolejny raz.
    Masz jeszcze jakieś pytania ? :)

5. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Wszystko zostało wyjaśnione.
    Temat zamykam ;>

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.