Opinie Mloty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Agresja, 27 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Agresja

Agresja Ekspert forum

Począwszy od jutra, tj 27 kwietnia 2016 r. od godz. 12:00 będzie można zakupić armaty Młot przeznaczenia.
    Pakiet ten będzie zawierał 40 armat i będzie dostępny aż do 3 maja 2016 r. do godz. 12:00.

Gdzie można nabyć ten pakiet i ile kosztuje ?

2. emsi20

emsi20 Wielki mistrz forum

pewnie bd mozna od jutra tak jak 60.cena pewnie spora:)

3. SowQa

SowQa Okazjonalny autor

Ja mam pytanie odnośnie też armat 'Młot Przeznaczenia' chodzi mi bardziej o to czy można wrzucając skrzynie do kielicha bakora trafić armate 1x młot przeznaczenia czy tylko podczas losowania głównych nagród .. Proszę też o listę wszystkich możliwych nagród z bokora podczas wrzucania skrzyń .. Dziękuję :)

4. CM_Hrabia

CM_Hrabia Guest

Młoty tylko podczas losowania, z wrzucanych losów może wypaść armata voodoo.

5. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Nie ma listy dotyczącej konkretnej ilości wszystkich nagród ze skrzyń bokora. Jedynie masz podane przykładowe nagrody tutaj .

6. Informacja :
    Ahoj Piraci!

Sprzedaż pakietu armat została przeniesiona na dzień jutrzejszy tj. czwartek 28 kwietnia.
    Data zakończenia sprzedaży pozostaje bez zmian.

Wasza ekipa Seafight

7. Agresja

Agresja Ekspert forum

Dzięki za info - :p

8. Wyjaśnione.

zamkniety_new.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.