Moderacja czatu

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mario583b, 29 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mario583b

mario583b Czeladnik forum

Witam. piszę w tym wątku ponieważ nie wiem w jakim mogę poruszyć taki temat. Tutejsza moderacja może będzie bardziej wyrozumiała. Mam jedno pytanie "dlaczego napisałem jedno słowo i to kropkowane nie tak - ban" a widzę jak starsi gracze skaczą sobie do gardeł i CM nie reaguje.... Tylko dlatego,że ich zna to pomija? No i gdzie bym mógł zgłosić takie zachowanie. dziękuje za zrozumienie i pomoc

2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

Dam ci rade daruj se ja tez tak mialem zamiast kurde to cm dal bana za wulgaryzm bo bylo kilka kropek w wyrazie ban na 14 dni za wulgaryzm na odwolanie czekalem w suporcie 6 dni tak cale 6 dni i tylko poto zeby zobaczyc automat ban sluszny nawet sie nie odwolywalem bo poco mam czekac kolejny tydzien skoro ban i tak sam zniknie .....

3. mario583b

Nie wiem czy to automat bo w miejsce kropek nie wstawi słowa wulgaryzmu. To może być normalne słowo ,a tu ban. Chce coś z tym zrobić bo widzę jak czasami pół nocy skaczą sobie do gardeł starzy gracze i czemu bana nie ma? A słów to nie używają takich jak ja....... Widziałem jak CM pisał tylko coś takiego "proszę o spokój" a jak ja jedno słowo i to nie było pełne co może mieć wiele znaczeń od razu bana mam

4. Tego typu ..hmm nw jak to ujac.. zazalenie..skarge musisz skierowac do supportu bo tutaj nic z tym nie zrobia;/

5. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Czat ma swoje zasady jezeli sie do nich nie stosujecie to juz wasza wina ze dostajecie bany ;p

Przypominam wykropkowane, wygwiazdokowane, niedokonczone itp wulgaryzmy nadal pozostaja wulgaryzmami.

A jezeli Twoja linią oborny jest to ze miałes na mysli inny wyraz ktory nie jest wulgaryzmem - wystarczylo go napisac do konca a nie kropkowac ;p

A jezeli nie zgadzasz sie z decyzja CM odwołaj sie w tym temacie podajac ID konta zablokowanego na czacie :

https://board-pl.seafight.com/forums/odwolania-od-blokad-czatu.772/

SMOD_Mróz i MOD_Nathaniel lubią to.
  6. mario583b

dzięki za link. skorzystam. na czacie nie przeklinam,wulgaryzmów nie używam i do innych podchodzę na luzie. jeszcze raz dzięki. napiszę tam

7. Rozumiem, że wszystko jasne, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.