Mojo

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika KaBoom[S_P], 3 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KaBoom[S_P]

KaBoom[S_P] Czeladnik forum

jak wrzuce 1000 mojo to ile mniej więcj ukałada sie pergaminów?? albo ile dostał ktos wrzucając taka ilość

2. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

to kwestia szczescia raz wrzucisz 1k mojo ulozysz jakies pergi i wpadnie poklad mojo a innym razem mozesz trafic tak jak ja wczoraj z 1k mojo 4czesci pergow i zadem sie nie olozyl do konca

3. ._Imperator_.

._Imperator_. Forumowy żółtodziób

4 czesci z 1000 mojo ? naprawde musiałes byc niegrzeczny w sylwestra ;D

4. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Zależy ile juz częsni posiada w danym pergu, pewnie po 3-4 czesci mu brakuje i dlatego tak, za to często leciały jokery, prawda? :)

5. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

znamy ta wkurzajaca zaleznosc, ale trzeba prubowac wrzucac rozne ilosci bo po 1 mojo to dlugo schodzi . Zauwazylem ze czesci tez rzadziej wpadaja, dlatego ja wrzucam roznie, staram sie mieszac i jakos sie ukladaja

6. Sylwunio

Sylwunio Aktywny autor

ja wrzucam po 1, zazwyczaj gdy dozbieram do 20-50. wtedy mi sie Panna szybko układa np.

7. -c4sh1-

-c4sh1- Czeladnik forum

Na 870 mojo:
    2 x pokład
    26 x kawałek pergaminu
    9000 x kule

8. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

no to ladnie Ci wpadl pokladzik

9. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

ostatnio na jakieś 1200 mojo ułożyłem 4 panny, 1 koziorożca i dokończyłem strzelca może 8 części do końca brakowało.
    wszystko zależy od szczęścia :)

10. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Są do tego tematu jeszcze pytania?:)

11. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

pytań brak. zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.