Monety Platona

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Achilles®»»»»»», 19 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Witam od samego początku 1 Fazy i 2 fazy zdobyłem 12 sztuk monety platona
    w 3 fazie zdobyłem +3 monety Platona = 15 sztuk i coś jest nie tak bo w oknie akcji specjalnej pokazuje mi nadal 12 sztuk monet Platona na czarnym rynku pokazuje mi tylko 3 monety Platona i nie mogę dokonczycz misji. a mam 15 monet platona

2. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Mi pokazuje, że mam 120monet , a tak naprawdę mam 70 :p Wejdź z okienko akcji specjalnej ---> Dziennik ---> Aktualny stan waluty akcji.
    Tam Ci pokażę, ile masz na serio monet :p

3. Achilles®»»»»»»

Tak zgadza się ale jak klikam na ajaks w porcie to pokazuje mi ze brakuje mi jeszcze 9 i niemożna zrobić misji. Teraz sieknąłem teja dostałem 3 monety to pokazuje mi w oknie akcji specjalnej 15 ale w porcie pokazuje ze brakuje jeszcze 9

4. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Najlepiej otworzyć sobie okienko info o misji, tam jest pokazane co trzeba zrobić/zdobyć, by misja została zaliczona.

5. Achilles®»»»»»»

No moim zadaniem w kolejnej misji jest do ubiłem już 10 x obrońca gai i zdobyłem 15 x moneta platona i nie da rady odebrać nagrody.

6. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Monety otrzymuje się z głównych NPC
    Obrońca Gai i Wojownik Uranosa dają tylko PD, amunicję lub kryształy i punkty reputacji, więc monet z nich nie dostaniesz i misji nie zaliczysz, jeśli tylko brakuje Ci monet. A misję oddajesz w porcie u Ajaxa? Jaką masz informację w okienku info o misji?

7. MOD_Bushido

Najwyraźniej nie, mam pokazane na morzu w tym mini okienku :
    NIE.png
    A faktyczny stan to o wiele mniej monet niż byś uważał:
    nie2.png

Pewnie masz taki sam błąd wizualny jak ja :D

8. Achilles®»»»»»»

W porządku będę zatapiał uronosa to morze coś z tego będzie to to wszystko dziękuję.

9. MOD_Bushido

Żeby dostać monetki to musisz Kronos/Reja, Okeanos/Fojbe, Hyperion/Teja zbić przynajmniej 1% hp.
    Zamykam ^^

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.