Monety rankingowe

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FreeForFun, 16 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FreeForFun

FreeForFun Koneser forum

Ile monet powinienem otrzymać za miejsce 11-100 w lidze ? 3ci miesiąc z rzędu dostaje 1 sztukę a w opisie na mapie jest ze dostaje się 4 sztuki i nie nikt mnie nie wyprzedził sprawdzam kilka minut przed 12 zawsze

2. Mariu

Mariu Młodszy ekspert

Kolejny, który nie potrafi ogarnąć rankingu... Weźcie coś zróbcie, gdzieś to opiszcie wielkimi literami, bo co miesiąc będą pisać.
    Liczy się ranking WSZYSTKICH SERWERÓW, a nie ranking danego serwera, dlatego Twoja pozycja w rankingu Twojego serwera nic nie znaczy.

3. FreeForFun

FreeForFun Koneser forum

Nie nie potrafi ogarnąć tylko nie każdy ma czas na to aby jego większość przeznaczać na grę , gram sporadycznie maksymalnie godzinę tygodniowo łącznie , są rzeczy ważniejsze niz gra , ale jezeli mam napisana czarno na białym które miejsce zajmuję i wchodze w zakładkę nagrody a tam jest napisane od a do z za jakie miejsce co jest to dla mnie jest oczywiste ze to powinienem dostać tym bardziej ze nie jest wspomniane na mapie ze liczy się ranking wszystkich serwerów

4. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Owszem na grze nie jest to wspomniane, że liczy się ranking wszystkich serverów, ale od też jest FAQ na forum gdzie jest wszystko wspomniane na ten temat ==> System ligowy.

5. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Odpowiedzi udzielone, brak dalszej aktywności - rozumiem że wszystko jasne.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.