Monety

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tomoszek34, 30 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tomoszek34

Tomoszek34 Okazjonalny autor

jak w temacie jak zdobuc monety Platona i solna na event

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

MOD_BRUTUS lubi to.
  3. Tomoszek34

zapoznalem sie i nic o monetach nie pisze jak zdobyc tylko solna a ja chce wiedziec jak zdobyc monete platona

4. szamankasc

szamankasc Moguł forum

Jakie nagrody czekają na mapie bossa Gantrila?
    Otrzymasz perły, monetę Solona, magiczne herby, książęcą sakwę z klejnotami lub królewską sakwę z klejnotami – zależnie od twojego wyniku (akceptowalny, znakomity lub doskonały). Masz także szansę na zdobycie jednego z następujących projektów: Bezgłowy Jeździec, Przerażająca Eskorta, Terror Lovibond, Świder Umysłu.

o Platonie ani słowa

5. Tomoszek34

a dla osob z slaba salwa bez monety platona nie ma po co wchodzic na ta mape gantrilla

6. -kill-97

-kill-97 Forum Pro

jakie boty oplaca sie bic na perly? bo mam salwe 230k i nie oplaca mi sie ich bic

7. Ghosted

Ghosted Książę forum

Wizja Niedoli, Widmo Bólu i Duch Rozpaczy

8. szamankasc

szamankasc Moguł forum

Zjawa Cierpienia

nie wiem czy to ja mam taki błąd ale widzę, że z moneta są lepsze nagrody

9. adax75

adax75 Mistrz forum

Jak ja robiłem tą mapkę to widzę , że wygląda to tak : trzeba zrobić mapkę za darmo czyli bez pomocnika , w nagrodzie dostajesz monetę Solona , następnie możesz zrobić z monetą za 60k pereł i dostajesz monetę Platona i robisz za 80k pereł. I tak w kółko :eek:

10. szamankasc

szamankasc Moguł forum

juz naprawili bez monet sa lepsze nagrody

11. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Skoro wszystko się wyjaśniło to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.