Mróz

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Mróz, 17 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SZYBKACOBRA

SZYBKACOBRA Czeladnik forum

Trzymaj się :)

SMOD_Mróz lubi to.
  2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Żegnaj Dawidzie. Powodzenia w życiu osobistym. Dziękuję za wielką pomoc na forum w rozwiązywaniu wątpliwości, problemów, za ciągłe dawanie dobrych rad, oraz za zachęcanie i wspieranie w ciągłym aktualizowaniu FAQ-u. Bo jak to mówiłeś tam zawsze można coś zrobić lepiej :). Dziękuje Ci też za wyczerpujące :D rozmowy na ts'ie.
    Jeszcze raz powodzenia i mam nadzieję, że jeszcze do zobaczenia.

SMOD_Mróz lubi to.
  3. Dawidzie i Ty rowniez?
    Ehh.. roznie bywalo.. Raz gorzej raz lepiej.. Te lepsze chwile niech zostana a gorsze odejda w zapomnienie.
    W kazdym badz razie dzieki za wspolne rozmowy no i udalo sie spotkac :) Za cierpliwosc jak i zyczliwosc :)
    Powodzenia w dalszej drodze jakze nielatwego zycia .. pamietaj grunt to sie nie poddawac .. powoli i do przodu :)
    Powodzenia!

SMOD_Mróz lubi to.
  4. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Dawid, dziękuje Ci za wszystkie rady, za całą twoją pomoc jak i wielkie wsparcie względem mojej osoby. Dziękuje Ci również za twój ogromny wkład w forum, opiekę nad nami a także każdy jeden poradnik FAQ z osobna. Mam nadzieję że wszystko poukłada Ci się tak jak tylko to sobie wymarzyłeś oraz że osiągniesz wszystkie wyznaczone sobie cele w życiu. Powodzenia Dawidzie w życiu prywatnym i mam nadzieję do zobaczenia :)
    "That was great honor, Lord Commander"

SMOD_Mróz lubi to.
  5. CM_Orion

CM_Orion Guest

Ehh.. kiedyś na każdego przychodzi czas, powodzonka w życiu Dawidzie :)

SMOD_Mróz lubi to.
  6. BA_Margoo

BA_Margoo Guest

Powodzenia w życiu prywatnym :)

SMOD_Mróz lubi to.
  7. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Dużo czasu, energii i zaangażowania poświęciłeś dla graczy, modków, dla dobrego funkcjonowania forum - dziękuję.
    Powodzenia w dalszej drodze.

SMOD_Mróz lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.