Nabywanie Piratów

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika PoczixPL, 28 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. PoczixPL

PoczixPL Forumowy żółtodziób

Witajcie

Fakt faktem jestem teraz nowy, dobrych kilka lat temu przestalem grac w seafight i wszystko zmienilo sie o 180 stopni. Jest wszystko teraz bardziej skomplikowane.

Założyłem nowe konto, zacząłem robic misję żeby zobaczyć jak bardzo sie wszystko zmianilo i juz mam PROBLEM. Mianowicie chodzi mi o abordaż - nie moge go wykonać. Potrzebuję Piratów, wiadomo - lecz przeglądnąłem "sklep" kilkukrotnie, zerknąłem również na plac targowy lecz nie moge nogdzie ich dostać

Gdzie mozna ich dostać? Trzeba cos odblokować żeby piraci pokazali sie w sklepie?

Już szczerze mówiąc odechciewa sie grać, wszystko jest bardziej skomplikowane

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Wystraczy kliknąć na sklep gry, następnie w oknie wyszukaj wpisz pirat.

3. PoczixPL

PoczixPL Forumowy żółtodziób

Chciałem Ci screena zrobić i pokazać że niestety nie działa bo już wcześniej próbowałem, lecz teraz jak się zalogowałem i wpisałem pirat w wyszukiwarkę nagle się pokazał - dlaczego?? :D

Tak czy siak dzięki ;)

4. Мя.Ѕᴢдкдʟ

Мя.Ѕᴢдкдʟ Forumowy żółtodziób

Czasem sklep wolno się ładuje :/ Zapewne dlatego nie mogłeś znaleźć.